Sayfa 747/1000 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. Son dakika haberi: SON DAKİKA

Ramazan tedbirleriyle ilgili flaş açıklama: Kapatma kararı sinyali
    Gelen son dakika haberine göre; İstanbul Aile Hekimleri Derneği, 4700 aile hekiminden aldığı veriler ile HES uygulamasındaki renk skalasını özel algoritmayla sayısal veriye döktü ve bazı bölgelerde Kovid-19 röntgenini çekti. 10 Mart-4 Nisan aralığında özellikle bu bölgelerde vaka patlaması yaşanıyor. Ramazan ayı önlemleri gündemdeyken, Bilim Kurulu üyesi Doç. Dr. Afşin Kayıpmaz'dan çarpıcı bir açıklama geldi. İşte detaylar...
    • 08 Nisan 2021 - 12:21
    • Son Güncelleme: 08 Nisan 2021 - 15:36

Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu, "covid19.saglik.gov.tr" adresinden paylaşıldı.
    Türkiye'de son 24 saatte 302 bin 108 Kovid-19 testi yapıldı, 54 bin 740 kişinin testi pozitif çıktı, 276 kişi hayatını kaybetti. Buna göre, Türkiye'de son 24 saatte 302 bin 108 Kovid-19 testi yapıldı, 54 bin 740 kişinin testi pozitif çıktı, 276 kişi yaşamını yitirdi, hasta sayısı 2 bin 203 oldu.

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bugün Lokman hekim Akay hastanesine kalp çarpıntısı şikayetiyle gittim. Ekg, eko derken doktor '' size Elektrofizyoloji , ablasyon yapmamız gerek '' dedi. Kasıktan kalbe girilerek kalpte sorunlu yer yakılıyormuş. Biraz internetten araştırdım, ürktüm. Bu konuda tecrübe eden veya yakınlarından olan varsa tavsiye beklerim.

Hep şey ve abisinden kaynaklıyor. Bu strese kalp dayanmıyor.
    Arkadaşım oğlunda kalp problemi vardı,nabız 240 a kadar çıkıyordu,2 sene önce bu operasyonu yaptırdılar gayet başarılı.

3. bende de bi ara aritmi vardı
    tedaviyi burda buldum
    herşeye anadolu acans ı a.a. deye deye geçti - şükür

@ressam -> geçmiş olsun, tez şifa inş.

4. döviz ; döviz açığı , döviz kredisi çeken, döviz borcu olan şirketlerin ense kökünde boza pişiriyor resmen
    Allah dövizle borçlanan şirketlere güç kuvvet kolaylık versin , ne diyelim
    döviz artısı olan şirketlerde, yarım dönüm bostan modunda

son bilançolara göre

Net te (Döviz Varlıklar- Döviz Yükümlülükler)

döviz borcu/DÖVİZ açığı çok olan bazı şirketler

thy : - eksi 80 milyar TL

pegasus: - eksi 5.7 milyar TL

sasa: - eksi 4.9 milyar TL

fordoto: - eksi 4.9 milyar TL

petkim: - eksi 1.4 milyar TL

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, A Haber'de katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu.

Çok ağır bir tabloyla karşı karşıyayız. Vaka ve ölüm oranları arttı. Milletimizin tedbirlere uyması gerekiyor. Hiç şüphesi sağlık 1. sırada. Ekonominin de zor duruma düşmemesi için tedbirler almalıyız. Muhtemelen Ramazan ayı dolasıyla bir takım ilave tedbirler ya da tavsiyeler olacaktır. Bu da pazartesi günü olacak olan Bakanlar Kurulu ile birlikte kamuoyuyla paylaşılacaktır.

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Çok ağır bir tabloyla karşı karşıyayız.
    https://twitter.com/Who98408150/stat...94788242108417

arada->
    10 yillik usd 1.635 -0.019 -1.14%(benjo neden gevşiyor sorusu)

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bugün Lokman hekim Akay hastanesine kalp çarpıntısı şikayetiyle gittim. Ekg, eko derken doktor '' size Elektrofizyoloji , ablasyon yapmamız gerek '' dedi. Kasıktan kalbe girilerek kalpte sorunlu yer yakılıyormuş. Biraz internetten araştırdım, ürktüm. Bu konuda tecrübe eden veya yakınlarından olan varsa tavsiye beklerim.

Hep şey ve abisinden kaynaklıyor. Bu strese kalp dayanmıyor.
    ekg ve eko ile mi tespit etmişler neten bt anjiyo çekmemişler veya normal anjiyo yapmamışlar
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by aristokrat Yazıyı Oku
    Arkadaşım oğlunda kalp problemi vardı,nabız 240 a kadar çıkıyordu,2 sene önce bu operasyonu yaptırdılar gayet başarılı.
    Prof.Doktor Volkan Tuzcu.
    Medipol ünv. ve Katar hastanesinde görevli.

Hastalık basit tabirle kalp elektrik akımında kısa devre yapması tedavisi diyebiliriz.
    Kısa devre yapılan yer anjiyo ile tespit ediliyor,bu bölüm donma veya yakma tekniği ile tedavi ediliyor,başarı oranı %95 üstü deniliyor.(bana kısaca özet geçtiler size aktardım)
    Geçmiş olsun.!

Tedavi tavsiyesi değildir,lütfen kendiniz araştırın.

TTD.

Sayfa 747/1000 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •