-
Son dakika haberi: SON DAKİKA
Ramazan tedbirleriyle ilgili flaş açıklama: Kapatma kararı sinyali
Gelen son dakika haberine göre; İstanbul Aile Hekimleri Derneği, 4700 aile hekiminden aldığı veriler ile HES uygulamasındaki renk skalasını özel algoritmayla sayısal veriye döktü ve bazı bölgelerde Kovid-19 röntgenini çekti. 10 Mart-4 Nisan aralığında özellikle bu bölgelerde vaka patlaması yaşanıyor. Ramazan ayı önlemleri gündemdeyken, Bilim Kurulu üyesi Doç. Dr. Afşin Kayıpmaz'dan çarpıcı bir açıklama geldi. İşte detaylar...
• 08 Nisan 2021 - 12:21
• Son Güncelleme: 08 Nisan 2021 - 15:36
Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu, "covid19.saglik.gov.tr" adresinden paylaşıldı.
Türkiye'de son 24 saatte 302 bin 108 Kovid-19 testi yapıldı, 54 bin 740 kişinin testi pozitif çıktı, 276 kişi hayatını kaybetti. Buna göre, Türkiye'de son 24 saatte 302 bin 108 Kovid-19 testi yapıldı, 54 bin 740 kişinin testi pozitif çıktı, 276 kişi yaşamını yitirdi, hasta sayısı 2 bin 203 oldu.
-

Originally Posted by
ressam
Bugün Lokman hekim Akay hastanesine kalp çarpıntısı şikayetiyle gittim. Ekg, eko derken doktor '' size Elektrofizyoloji , ablasyon yapmamız gerek '' dedi. Kasıktan kalbe girilerek kalpte sorunlu yer yakılıyormuş. Biraz internetten araştırdım, ürktüm. Bu konuda tecrübe eden veya yakınlarından olan varsa tavsiye beklerim.
Hep şey ve abisinden kaynaklıyor. Bu strese kalp dayanmıyor.
Arkadaşım oğlunda kalp problemi vardı,nabız 240 a kadar çıkıyordu,2 sene önce bu operasyonu yaptırdılar gayet başarılı.
-
bende de bi ara aritmi vardı
tedaviyi burda buldum
herşeye anadolu acans ı a.a. deye deye geçti - şükür
@ressam -> geçmiş olsun, tez şifa inş.
-
döviz ; döviz açığı , döviz kredisi çeken, döviz borcu olan şirketlerin ense kökünde boza pişiriyor resmen
Allah dövizle borçlanan şirketlere güç kuvvet kolaylık versin , ne diyelim
döviz artısı olan şirketlerde, yarım dönüm bostan modunda
son bilançolara göre
Net te (Döviz Varlıklar- Döviz Yükümlülükler)
döviz borcu/DÖVİZ açığı çok olan bazı şirketler
thy : - eksi 80 milyar TL
pegasus: - eksi 5.7 milyar TL
sasa: - eksi 4.9 milyar TL
fordoto: - eksi 4.9 milyar TL
petkim: - eksi 1.4 milyar TL
-
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, A Haber'de katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu.
Çok ağır bir tabloyla karşı karşıyayız. Vaka ve ölüm oranları arttı. Milletimizin tedbirlere uyması gerekiyor. Hiç şüphesi sağlık 1. sırada. Ekonominin de zor duruma düşmemesi için tedbirler almalıyız. Muhtemelen Ramazan ayı dolasıyla bir takım ilave tedbirler ya da tavsiyeler olacaktır. Bu da pazartesi günü olacak olan Bakanlar Kurulu ile birlikte kamuoyuyla paylaşılacaktır.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Çok ağır bir tabloyla karşı karşıyayız.
https://twitter.com/Who98408150/stat...94788242108417

arada->
10 yillik usd 1.635 -0.019 -1.14%(benjo neden gevşiyor sorusu)
-

Originally Posted by
ressam
Bugün Lokman hekim Akay hastanesine kalp çarpıntısı şikayetiyle gittim. Ekg, eko derken doktor '' size Elektrofizyoloji , ablasyon yapmamız gerek '' dedi. Kasıktan kalbe girilerek kalpte sorunlu yer yakılıyormuş. Biraz internetten araştırdım, ürktüm. Bu konuda tecrübe eden veya yakınlarından olan varsa tavsiye beklerim.
Hep şey ve abisinden kaynaklıyor. Bu strese kalp dayanmıyor.
ekg ve eko ile mi tespit etmişler neten bt anjiyo çekmemişler veya normal anjiyo yapmamışlar
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
aristokrat
Arkadaşım oğlunda kalp problemi vardı,nabız 240 a kadar çıkıyordu,2 sene önce bu operasyonu yaptırdılar gayet başarılı.
Prof.Doktor Volkan Tuzcu.
Medipol ünv. ve Katar hastanesinde görevli.
Hastalık basit tabirle kalp elektrik akımında kısa devre yapması tedavisi diyebiliriz.
Kısa devre yapılan yer anjiyo ile tespit ediliyor,bu bölüm donma veya yakma tekniği ile tedavi ediliyor,başarı oranı %95 üstü deniliyor.(bana kısaca özet geçtiler size aktardım)
Geçmiş olsun.!
Tedavi tavsiyesi değildir,lütfen kendiniz araştırın.
TTD.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri