Sayfa 121/1002 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 961 - 968 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Ustad elinize saglik
    Ana rengi acik renk beyaz yapsaniz
    Dagilim yuzdeleri cok koyu renk okunmuyor acik renkler tercih etseniz.
     Alıntı Originally Posted by foncum Yazıyı Oku
    Sizlerin desteğiyle gelişen Foncum Portföy Takip Uygulaması'nı ileri taşımaya devam ediyoruz.

Son güncellemede fonların varlık dağılımının fon kuruluşundan bu yana nasıl değiştiğini görebilir ve analiz edebilirsiniz.
    Ek 27140

Güncelleme notlarını sağ üst köşedeki ikon ile inceleyebilirsiniz.
    Foncum'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Fonlarin gecmis getirisi gelicegine kiyaslanamaz.
    TCD +7 riskli bir fon gece adami uyutmaz -%10 u gecen donem gordum.
    Ppz ye gec geceleri misil misil uyursun.
     Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Sağ ol dostum.
    Çok aydınlatıcı bir yazı oldu.
    Ben geçmiş artışlara bakarak geleceğe bakıyorum.
    Öyle bir şey olsa zaten batarım.
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. 08.04.2021
    XU100
    Son Sinyal: NAKİTTE KAL
    Son Kapanış:
    1.416,55
    Değişim:
    -1,34
    Yüzde Değişim
    %-0,09
    Sinyal Durumu
    Sistemimiz bugün bir NAKİTTE KAL sinyali verdi. Önceki SAT tavsiyesi 1 gün önce 07.04.2021 tarihinde endeks değeri 1.417,89 iken yapılmıştı. O zamandan beri XU100 %-0,09 düştü.
    Piyasa Görünümü
    Aşağı yönlü trend sağlam gözüküyor ve ayılar kendilerinden emin ve mutlu. Fiyatların şu an geldiği yer daha önceki SAT sinyalimizin ne denli isabetli olduğunu kanıtlıyor. Şimdilik kenarda bekleyebilir ya da alım için diğer senetlere bakabilirsiniz .

www.turkishbulls.com

Allah bu siteyi kuranlardan razı olsun, müslüman olmakla dahi şereflendirsin diyorum. piyasanın gidişatı hakkında sinyal verip paramızı çakallara yem etmekten kurtarıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    arkadaşım çok acemi biri olduğun belli... ne kadar para koydun bu fona bilmiyorum ama günlerdir sürekli boş boş mesajlar yazıyorsun... kusura bakma ama bu kadar korkuyorsan bu aleme girmeyeceksin... yazmayayım diyorum tutamadım sonunda çünkü bir de kalkıp son 5 yılın en çok kazandıran ve şu anda bile yine de bir sürü insanı zarar ettirmeyen bir fona allah belasını versin diyebiliyorsun... kusura bakma ama burayı çok saçma sapan mesajlarla işgal etmemeni ve bir an önce mevduata gitmeni öneririm...
    Yılbaşından beri %30 relatif getirisi olan fona sövmeyi de anlayamadım zaten.
    Bu yıl başarılı fonlarımız endeks göre güzel relatif getiri yapıyorlar ancak bu yılın sıkıntısı genel anlamda endeksin 2020 deki gibi bir performans yapmayacak olması. Bu nedenle yıllık %100 getirili fon (serbest fonlar hariç) olacağını düşünmüyorum.
    Zaten her ne yatırımı yapıyorsak yapalım öncelikle enflasyonu yenmeyi hedeflememiz lazım.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. Acemi filan değil yahu o izlenimi veriyor arkadaş.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Borsa İstanbul hafta başında 1.400 seviyesinin üzerindeyken, halka arzların damga vurduğu haftayı yüzde 4,5 civarında kayıpla kapattı. Üst üste 4 gün değer kaybetti. En sert satış dalgası ise bugün geldi. Endeks yüzde 3'e yakın değer kaybederken, bankacılık endeksi yüzde 2,5 civarı düşüşle satışlara öncülük etti.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    09 Nisan Cuma günü, kesin olmayan getiri oranımız:

NNF -1,82%
    Bist100 -1,65%
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8. Elz % - 0.82