-
Uygunun uygunu vardır üstadım...ama dibi bulamayız tabii ki..
-

Originally Posted by
regal1
fuatım. boğa piyasasına böyle mi giriliyor.
nasıl boğa bunlar.
nerden, neresinden anladın,
her hangi bir boğa emaresi var mı?
gözümüzden kaçan bir şey varsa lütfen dillendir.
d,llendirki hazırlıklı olalım
ayı diyecektim, yanlış yazdım üstad.
ortalığı da karıştırmış olduk 🤓🤓🙂🙂🙂
-
hasan abi,
Bugün sana sormadan bir şey yaptım
DGATE aldım
ya allaaaah bismillah.
-
Üstadlar siz bilirsiniz forumun sol tarafında günlük borsa para giriş çıkışını gösteren tablo var. Orada TRIL -25 milyon diyor hisse tavan kapattı nasıl oluyor bu
-

Originally Posted by
bgtr
Üstadlar siz bilirsiniz forumun sol tarafında günlük borsa para giriş çıkışını gösteren tablo var. Orada TRIL -25 milyon diyor hisse tavan kapattı nasıl oluyor bu
Eğer bir hissenin fiyatı artıyor ancak nette para çıkışı olmuşsa sadece ve sadece mantığınızı konuşturarak ne olduğunu tahmin edin.
Birileri en yukarıdan mal çakmıştır.
-

Originally Posted by
Fuat Soylu
hasan abi,
Bugün sana sormadan bir şey yaptım
DGATE aldım
ya allaaaah bismillah.
Sen taktin kafayi ona gecende de soyluyordun
Hayirli olsun
-

Originally Posted by
bgtr
138 m hacim yapmis eksi 25 le tavan yapmasi cok normal
-

Originally Posted by
bgtr
tavan yaptıran . önce satış yazar. sonra gider onu alır.
Onunla beraber. diğerleri biz. de almaya başlarız.bu arada tavan yaptıransatış yazdıklarını almış. bu sefer bir kademe yukarı satış yazar. yine alır. tabi bu sefer onunla beraber alanlar çoğalır. öyle bir an gelir ki, tavan yaptıran elindeki hisseleri satmış bitirmiş. Allah bereket versin diye ellerini ovuştururken bi bakar ki tahta iki kademe daha yukarı gitmiş. tavan yaptıran bile . "valla iyi yükseliyor. bende alsammı" diye düşünürken. kağıt önce bi duraklar. nabız düşer ama hisse fiyatı düşmez. -25 işte o durumu güzel izah ediyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri