Sayfa 768/1000 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 6,137 - 6,144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Geçen cumadan bu yana 1,5 milyon kişiye 1. Aşı yapılmış sanırım bu fena bi rakam değil 450.000 kişiyede 2. Doz aşı yapılmış bu iyi bi rakam değil. 3 ay sonra 18 milyon kişi daha aşılanabilir. Tabi aşı gelirse
    bu hafta aşılama bitti..Çünkü aşı stoğu tükendi....Hiç yoktan iyidir demekki aşı olsa 1 kaç ayda bu iş biterdi...

Adamların gündeminde ekonomi yok ki...Mafyaya da kayyum atadılar ... Sedat birden istenmeyen adam oldu

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla ben bu olaylara cidden inanamıyorum.Sanki kanal bunlara para vererek mizansen ayarlıyor gibime geliyor,benim aklım yatmıyor bu olaylara.
    Burada bir arkadaş anlattı, Afyonda hakimmiş kayın pederinin babası.

Karısı başkasına kaçan birisi, hakim bey o herif benim karıyı yeterince kullandı, artık geri versin demiş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    bu hafta aşılama bitti..Çünkü aşı stoğu tükendi....Hiç yoktan iyidir demekki aşı olsa 1 kaç ayda bu iş biterdi...

Adamların gündeminde ekonomi yok ki...Mafyaya da kayyum atadılar ... Sedat birden istenmeyen adam oldu
    Sedat diğeri dışarı çıkınca tüğmüştü.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

Abisi bohçacı sayesinde hapisten çıkınca erkek makedonyaya kaçtı
    bir halt olacağı yok.

Videosunu hepimiz gördük, hocanın önüne tangaylan yatıp, sittirenlerin memleketi burası.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. Merkez bankası rezervi tapulu mülk değildir, birileri getirip tl'ye çevirmek isteyince almıştır
    almak isteyene de satmıştır
    algı kasmanıza da, bir yolsuzluk yapılmış gibi söyleminize de valla cahil cühela inanıyor yiyor, karlı çıkıyorsunuz vesselam.

''KEM SÖZ SAHİBİNİNDİR'' BİLİNE.

7.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Merkez bankası rezervi tapulu mülk değildir, birileri getirip tl'ye çevirmek isteyince almıştır
    almak isteyene de satmıştır
    algı kasmanıza da, bir yolsuzluk yapılmış gibi söyleminize de valla cahil cühela inanıyor yiyor, karlı çıkıyorsunuz vesselam.

''KEM SÖZ SAHİBİNİNDİR'' BİLİNE.
    Bu yapılıyor, doğrudur, her şey iç siyaset için bir malzeme, ama;

Yolsuzluk başka, usulsüzlük başka,
    Adaletli olmak başka, hakkaniyetli olmak başka,
    Şeffaflık başka insider trading başka,
    Güven vermek başka, bana güvenin demek başka,
    Kötü günler, bilinmezler için ihtiyat saiki tutmak başka, ölümüne açılmak başka,
    Gerçekçi olmak başka, benim dediğim gerçek demek başka,

Bugün ak dediğine yarın kara demek,
    Her defasında yanılmışım diyerek af beklemek,
    Modern para teorisini inkar etmek,
    Sürekli yabancıya sopa sallayıp,
    Bütün kredi derecelendirme kuruluşlarıyla taştaş geçip,
    Sonra da ülkeye yabancı yatırımcı beklemek,
    Aciz kalıp da üç beş tefeciye kucak açmak,
    Tepemize çıktıklarında da posta koymak, o üç beş tefecinin,
    Kol kesmesini bile zar zor karşılayacak duruma düşmek,
    Hala kuru mu yoksa faizi mi kontrol edeceğine karar verememek,
    İki de bir MB ve politika değiştirip,
    Sonra da istikrar istemek,
    Tekrar rüyaya yatıp, ilk on ekonomiye gireceğiz demek,
    Başka..

Şeffafsalar, açarlar kayıtları, ardına kadar, kim kaçtan almış ne almış,
    Bankamatikler bir gece bozulup 1 TL aşağıdan dolar sattıklarında, gerçekten kedi mi girmiş, yoksa özel kurdan birilerine satış mı yapılmış, bakar herkes susar..

Yoksa, hepsinin çifter, üçer beşer maaş aldığını, bir büro çalışanının bile 5 yılda zengin olduğunu, devlet garantili ballı yolcu, hasta sayısı garantili ihaleleri görenler konuşur, kafasında, yoksa bile kurar...

Dediğim gibi doğrudur, ister kuru ister faizi kontrol ederler, bu onların tercihi bunda bir şey yok, da, kuru kontrol edebileceğini zannedip, bütün rezervi boşaltıp, yetmeyince DTH lardan açığa düşüp, bunun da yetmeyeceğini nihayet anlayıp tekrar faize yönelince, oh be doğru yolu buldular galiba dendiği ve işler yoluna giriyormuş gibi olduğu anda, birden tekrar 180 derece döndüklerinde.....insanın içi bir hoş oluyor..bir bakmışsınız yıl sonu kur beklentisi 6.75, bir bakmışsınız 1 ay sonra yıl sonu kur beklentisi 8.57...

El insaf..

Keşke herkes önünü görse, bir yol gösteren olsa, her şey yolu gösterenin dediği gibi sonuçlansa da, oh be bunlar bu işi biliyor, bir bildikleri var desek, borsaya, gayrimenkule, faize, fona, bir hesap kitap yapmayı başarıp paramızı yatırabilsek..

Kem söz yok...sadece doğrular, gerçekler, sadece samimiyet..buram buram..saygılar..

8. [QUOTE=Achiles;5296182]Bu yapılıyor, doğrudur, her şey iç siyaset için bir malzeme, ama;

''Hayat ama ile başlayan sözleri kabul etmez''

Son söz
    çamur at izi kalsın denilmesin demiştim, muhatabı üzerine alınmadı devam ediyor.

size kolay gelsin.

iyi geceler.

Sayfa 768/1000 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •