Arama sonucu : 723 madde; 1 - 8 arası.

Konu: AYDEM - Aydem Yenilenebilir Enerji A.Ş

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bu sirketin bu kadar borcu var. yani halka arzlarin geldigi noktaya bakarmisiniz ?

yahu bu borcun cevrilebilme imkani varmi arkadas diye soran oldumu ? spk denen kendine faydasi olmayan kurulus tarafindan !

neyse arkadas , bazi arkadaslar begenmeyen girmesin moduna girecek elestriye full kapali oldugumuz icin.

bu arza katilmayacagim.

yatırım tavsiyesi değildir

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bu sirketin bu kadar borcu var. yani halka arzlarin geldigi noktaya bakarmisiniz ?

yahu bu borcun cevrilebilme imkani varmi arkadas diye soran oldumu ? spk denen kendine faydasi olmayan kurulus tarafindan !

neyse arkadas , bazi arkadaslar begenmeyen girmesin moduna girecek elestriye full kapali oldugumuz icin.

bu arza katilmayacagim.

Arzumda katılmamıştım tepki olarak , aynı şekilde yorumunuza katılıyorum. Tamam güzel şirket ama şirketin kasaya giren para yok. Spk en az %50 sini şirketin kasasına koyması gerekirdi. Bu borç dönmez ödenemez akenr gibi patinaj çeker diye düşünüyorum. Bol kazançlarınız olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

bu arza katilmayacagim.

Üstelik önceki arzlarda hatta beğenmediğimiz ARZUMDA bile olan 30 günlük fiyat garantisi AYDEM de yok! Bu kadar borca batık şirketten de bunu beklemek tuhaf olurdu zaten.Bu arza bende katılmayacağım.Başka şirket mi yok..Önümüzdeki arzlara bakacağım artık .

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •