Sayfa 777/1000 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 6,209 - 6,216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Bu hafta kar realizadyonu yaptıgım hısselerden gelen parayla dun coun işine gırdım.24 saatte yuzde 9 kar yazdım bugunde yıne o kadar kar var.Bu hafta rıskli hısselerımı ( bokab) azaltıp coine yatırcam....ne tahtacının ne patronun kaprısını cekecem.keske yıllar önce tanıssaydık Allah kriptoyu cıkaranlara zeval vermesin...ytd
    Yeni para yatırmadan önce, eski yatırdığınız parayı karıyla beraber bir çekmeyi deneyin bence.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

2.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Ev kendimin, site içinde ve guzel bir guvenlik sistemi mevcut
    Kardeşim pandemi sonrası YE paralarını,ben böyle yapacağım,dünya turuna çıkacağım,en iyi restaurantlarda yemek yiyeceğim,içeceğim,deniz ve güneş,havyar ve şampanya .....yanımda güzel hatun(eşim). ohhhh misss..

not: size özelden mesaj attım,bulunduğunuz ilde yaptırabilirsiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Yeni para yatırmadan önce, eski yatırdığınız parayı karıyla(kazancınız ile) beraber bir çekmeyi deneyin bence.
    Kazancı ile yazsaydınız,,karıyla deyince inceltme işareti olmayınca ben yanlış anladım.

4.  Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    geleceğin dünyasında devletler ya ölümüne büyüyecek ya ölümüne küçülecekler hangisi olur bilemedim.

devletler günümüzde orta sınıftan para çalıp, işe yaramayan vasıfsız kalabalıkları besleyen ve kendi siyasi militanlarına avanta dağıtan yapılara dönmüş durumda.

katma değerli iş yapan, üreten insanlar için devlet bir avanta transfer mekanizmasından başka bir şey değil, kısaca devletin küçülmesi bu insanların işine gelir.

günümüz mobil dünyasında insanlar kolayca yer değiştirebilir veya devletlerden bağımsız kurulacak internet ile hayatını devam ettirebilir., herşeyi kontrol etmeye çalışan devletlerin başarı durumunu bir on yıl sonra Çin üzerinde göreceğiz.
    Devletler özel sektörün düşmanıdırlar.

Yalnız bu pandemi tam devletlere yaradı. Pandemi sayesinde iyice semirdiler. Devletler küçülmeli evet ama küçülmek yerine daha da büyüyorlar bu da vasıfsız çoğunluğun işine geliyor.

Normal şartlarda da işsiz olan insanlar pandemi paketi adı altında aldıkları devlet yardımları sayesinde işi olup da dükkanını açamadığı için para kazanamayan insanlar ile aynı parayı kazanır oldular.

Bu kolay paranın tadını alanlar bu sistem çökmesin diye ne gerekiyorsa yaparlar. Geçen zerohedge'de okuyordum ABD'de öğretmenler okula gitmek yerine devlet desteği alarak yaşamayı tercih ediyorlarmış. E sen insanlara bu seçeneği sunarsan onlar da dibine kadar sömürürler tabi. Doğru yapıyorlar - yanlış yapıyorlar demiyorum. Bana da aynı seçenekler sunulsa ben de aynısını yaparım.

Bu olayın sonu komunizm'e kadar gider. Yakında küçük-orta şirket kalmaz ortada.

Kural 1: Para kazanan her zaman haklıdır.

Ancak yıllarca yeşil enerji, elektrikli araba diyip sonrasında boşu boşuna enerji kullanmak kendini kandırmak mıdır ? Başkalarını kandırmak mıdır bilemedim.

Altının değerli metal olmasının nedenlerinden biri korozyona uğramadığı için üretim sonrasında tekrar ve tekrar kullanılmasıdır. Cengiz hanın şarap kadehi altın sünnetinizde size takılmış olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by aristokrat Yazıyı Oku
    Üretim yapmak için ülkelerin devasa alt yapılara ihtiyaçları vardır.
    Devlet olmadan planlama olmaz,organize olamayız.
    ne organize durumdayız ya. teşkilat akıyor...
    en eğitimlinin, en kdvli üretimi, 1 yıla çöplük çiçeği.

I See Humans But No Humanity | MAN Steve Cutts
    https://www.youtube.com/watch?v=WfGMYdalClU

yada

ve sonra hiç kalmadı (and then there were none)
    eric frank russel (türkçesi metis yayınları 1995)

7.  Alıntı Originally Posted by aristokrat Yazıyı Oku
    Altın satıcısı tavsiyesi var,benim gördüğüm yanılmıyorsam böyle.

https://dailyreckoning.com/whats-the...price-of-gold/
    Ona satıyor denemez. Jim Rickards'ın altın satmak gibi bir ticari faaliyeti benim bildiğim kadarıyla yok. Altın sahibi olduğu için de altın alın diyor olmasında bir gariplik de yok. Ya da tam tersi, millete altın alın dediği için kendisi de altın sahibi olabilir. Asıl böyle olmasaydı garip olurdu.

Verdiği fiyat hedefleri tutmuyor o başka. Bunun da cevabı gayet basit. Altın ve gümüş vadeli piyasasında dönen dolandrıcılık. Adamın dediği tek şey bu sistemi ilerleyemez hale gelip bu vadeli işlemler piyasası patlarsa altın gerçek değerine gelecektir o yüzden 10% dan fazla olmamak kaydı ile bir miktar fiziki altın bulundurun.

Öyle varınızı yoğunuzu satıp altın alın demiyor. realities nickli arkadaşın Jim Rickards'a olan öfkesini anlayamadım açıkçası.

8. CHP Mudanya İlçe Başkanlığı nın billboardlara astırdığı ve gece yarısı güvenlik güçleri tarafından sökülen '128 milyar dolar nerede?' afişlerine Mudanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan resen soruşturma başlatıldı.

https://twitter.com/AnekdotHaber/sta...28613800820741

Savcılık olayı nasıl CB ye bağladı acaba? Ne alaka, anlayan var mı?

Sayfa 777/1000 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •