Sayfa 787/1000 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 6,289 - 6,296 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bilmediğim için soruyorum, olacağından değil de;

Misal, çok umudumuzu kaybetsek, ne var ne yok satıp savsak, ev, dükkan, arsa, tarla ve paralarımızı çeksek, yurt dışına giderken yerleşmeye tabi 'anamızı da alıp', bütün paramızı da yanımızda götürebiliyor muyuz, ?

Yoksa, sen git paralar gidemez mi deniyor, şimdiye kadar hiç aklıma gelmeyen düşünmediğim bilmediğim şeyler...
    Ayrica sunu da yazmam lazim, bu forumda yazdiklarindan cikardigim donanimin cok iyi, kuzey Amerika piyasalarinda cok buyuk isler yapman beni sasirtmaz.

Yeterki elinde gocmenligin ve 50.000 C$ paran olsun.

2. BMO Nesbitt Burns Inc. has filed a lawsuit in the Supreme Court of British Columbia over the defection of its entire branch in the B.C. town of Cranbrook. The firm claims that a group of employees departed the branch and immediately began working for a competitor, Wellington-Altus Private Wealth Inc. The group used BMO's confidential information to solicit clients, attempting to have them switch firms.

Cranbrook'ta BMO subesinin tum calisanlari lebalep rakip firmaya gecmis iyi mi..

https://mail.google.com/mail/u/0/?ta...tzCVmsZHLxCsPC

Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Ben de gidecem dostum.
    Almanca öğreniyorum bolca.
    Almanca B2 seviye belgesi almaya bak.!!
    Almanyada kalifiye elaman açığı var.!!

Yolun açık olsun.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ayrica sunu da yazmam lazim, bu forumda yazdiklarindan cikardigim donanimin cok iyi, kuzey Amerika piyasalarinda cok buyuk isler yapman beni sasirtmaz.

Yeterki elinde gocmenligin ve 50.000 C$ paran olsun.
    Kanada icin bunun bir ornegi Bikmis Broker'dir.

5. İlgi gösteren arkadaşlara teşekkür ederim. Bi arkadaş KKTC ye yerleşti, eşi oralı, sonra başka biri daha oradan ev aldı eşi İş Bankasında çalışıyor yerleşiyorlar anlattı bir şeyler hiç bir şey anlamadım, sonra bir üçüncüsü sadece ev aldı o da yerleşeceğim dedi nasıl yapacak hiç anlamadım, bunları görünce öylesine bir kıllanayım dedim sadece..nasıl oluyor bu işler hiç ilgimi çekmedi şimdiye kadar..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by aristokrat Yazıyı Oku
    Kim ne derse desin sn.KUZU Borsa piyasalarında doğrusuyla,yanlışıyla 1 efsanedir.ben böyle bildim ve inandım.
    Onun üzerine de hala kimseyi göremedim.
     Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    İlgi gösteren arkadaşlara teşekkür ederim. Bi arkadaş KKTC ye yerleşti, eşi oralı, sonra başka biri daha oradan ev aldı eşi İş Bankasında çalışıyor yerleşiyorlar anlattı bir şeyler hiç bir şey anlamadım, sonra bir üçüncüsü sadece ev aldı o da yerleşeceğim dedi nasıl yapacak hiç anlamadım, bunları görünce öylesine bir kıllanayım dedim sadece..nasıl oluyor bu işler hiç ilgimi çekmedi şimdiye kadar..
    Bu konuda, çiftlik Bank CEO'su Tosun beye danışmalısınız..;-)))

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    İlgi gösteren arkadaşlara teşekkür ederim. Bi arkadaş KKTC ye yerleşti, eşi oralı, sonra başka biri daha oradan ev aldı eşi İş Bankasında çalışıyor yerleşiyorlar anlattı bir şeyler hiç bir şey anlamadım, sonra bir üçüncüsü sadece ev aldı o da yerleşeceğim dedi nasıl yapacak hiç anlamadım, bunları görünce öylesine bir kıllanayım dedim sadece..nasıl oluyor bu işler hiç ilgimi çekmedi şimdiye kadar..
    önce yerleşmek istediğin ülkenin şartlarını araştıracaksın.!
    Seçtiğin ülkenin tr deki yetkili konsolosluğuna baş vuru yaparak, yerleşim vizesine baş vuracaksın.
    Tr deki Bankadaki paralarının dekontlarını
    Kısacası Servet dökümünü yapacaksın.!
    Yerleşim vizesi aldıktan sonra
    Oturma izni alırsın
    Oturma izninden sonra
    paranı rahatça o ülkeye transfer edebilirsin.!!
    O ülkede istediğin gibi kullanabilirsin.!!
    Not: dil bilgisi yanında sabıka kayıdı çok önemli.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Kanada icin bunun bir ornegi Bikmis Broker'dir.

Bizlere, Kanada yolu gözüktü.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 787/1000 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •