Sayfa 810/1000 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 6,473 - 6,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Sağlık Bakanı : Bilim kurulu Ramazan icin alternatifli öneriler hazırladı yarın kabine toplantısında önerileri sunacağım

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Sokakta hiç bir değişiklik yok. Hala milletin umrunda değil. Nasıl insanlar bu kadar rahat olabiliyor anlamıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Tek açıklama var,bizde zeka problemi var,analitik düşünce çok zayıf.Halkımız neden sonuç ilişkisini en hayati konularda bile kuramıyor.

3. Haftada hastaneye giderim. Acil ful Corona. Maskeye kekik yağı ni sürüyorum Allah'a şükür bir yıldır evde ailede covid Yok

4.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    ...
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Sağlık Bakanı : Sinovac icin yapılan anlaşma 50 milyon Şubat sonu , 50 milyon nisan sonu toplam 100 milyon dozdu ama su ana kadar 26 milyon aşı gelmiş durumda . Önünüzdeki 2-3 hafta içerisinde daha çok aşı geleceğini düşünüyorum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Haftada hastaneye giderim. Acil ful Corona. Maskeye kekik yağı ni sürüyorum Allah'a şükür bir yıldır evde ailede covid Yok
    Kişisel önlem almak çok önemli değerli forumdaşım.
    Rutin kontrol gerektiren sağlık sorunum var ancak Mayıs 2020 den bu tarafa kontrollerimde, yapılması gereken dahili inceleme yapılmıyor.
    Kurallar böyleymiş.
    Kendimizi güncel beladan koruyalım, amenna.
    Ya mevcut sağlık sorunları?

7. SON DAKİKA

Rusya, 15 Nisan-1 Haziran tarihleri arasında Türkiye uçuşlarına kısıtlama getirdi
    RUSYA
    19:32 12.04.2021(Güncellendi 21:10 12.04.2021)

Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, Koronavirüsle Mücadele Merkezi’nin Türkiye ile havayolu iletişimin 15 Nisan’dan 1 Haziran’a kadar sınırlandırılmasına karar verdiğini duyurdu.

Golikova, Rusya vatandaşlarının sağlığını korumanın bir öncelik olduğunu vurgulayarak, tur operatörlerine Türkiye tur satışlarına ara vermelerinin önerildiğini ifade etti.

https://tr.sputniknews.com/rusya/202...rlandirilmasi/

TURİZMCİLER BU HABERLE ÇÖKTÜ ADAMLAR RESMEN
    Hava yolları yine işler kesat olur

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı : Sinovac icin yapılan anlaşma 50 milyon Şubat sonu , 50 milyon nisan sonu toplam 100 milyon dozdu ama su ana kadar 26 milyon aşı gelmiş durumda . Önünüzdeki 2-3 hafta içerisinde daha çok aşı geleceğini düşünüyorum
    Bu Çin aşısın covid19 karşı etkisi çok zayıf.!!
    Havanda su dövüyorlar.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 810/1000 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •