104 amiralin serbest býrakýlmasýna iliþkin habere bakayým dedim.
Memurlar.net te tek satýr yok...
104 amiralin serbest býrakýlmasýna iliþkin habere bakayým dedim.
Memurlar.net te tek satýr yok...
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Sonucta bak, darbeci bunlar, ardinda CHP var, demek icin yapmislar, kimin emri oldugunu yazmaya gerek yok.
Bugun apar topar Amiralleri serbest biraktilar.
Birini tutuklanmak uzere Hakimin onune getirmisler, adam iddianameyi bile red etmis, iyimi.
Batiyorlar ki ne bicim.
KK, bari edebinle sandigi getir kardesim..! dedi, artik ne desin.
Aciklama yapmis, TMO'sine 1.250.000 bin ton Patates alacagiz diye, sonradan Tarim bakani acikliyor 40.000 ton diye.
Adam verdigi her rakamda, caldiklarina bir kilif koyuyor.
Secmenin %70 den fazlasini karsina almissin, sosyal medya'ya direniyorsun.
Hemde yalanlara hiz vererek.
Hic kiprasma, yargilanacaksin.
Hukukun, hukukcunun namusu adina.
Geçen yýlki skorun üç dört milyar dolarý ilk üç aya aitdi.Ocak þubat ve martýn bir kýsmýnda salgýn falan yoktu,turizm ful kapasite ile devam ediyordu.Þu anda sanýlýyor ki bizdeki turizm zararý yaza özgü.Güneyde 12 ay açýk olan bir ton otel vardýr.Kýþýn da antalya istanbul kapadokya falan para basardý.Her gün içeri giriyoruz,sanýlýyor ki yaz gelince zarar etmeye baþlýyacaðýz,alakasý yok,turizm bu yýl da patates.
artýk buðday satmayacaksa ihracatçý (hayali öngörü), patates iyi bir alternatif.
Piyasa ve sistemin baronlarý 2023e kadar hisse, kripto, þirket, banka vs gib çöküþlere izin verebileceklerini beklemiyorum.....O tarihe kadar iniþ ve çýkýþlarla beraber hisse ve kriptolarda yön yukarý eðilimli olmasýný beklerim...Büyük zincirleme iflaslar olmaz...Sonra dinamitin fitilini ateþlerler..
Tabi bu þahsi görüþümdür..
Yer Ýmleri