Saðlýk Bakaný : Bilim kurulu Ramazan icin alternatifli öneriler hazýrladý yarýn kabine toplantýsýnda önerileri sunacaðým
Saðlýk Bakaný : Bilim kurulu Ramazan icin alternatifli öneriler hazýrladý yarýn kabine toplantýsýnda önerileri sunacaðým
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Haftada hastaneye giderim. Acil ful Corona. Maskeye kekik yaðý ni sürüyorum Allah'a þükür bir yýldýr evde ailede covid Yok
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Saðlýk Bakaný : Sinovac icin yapýlan anlaþma 50 milyon Þubat sonu , 50 milyon nisan sonu toplam 100 milyon dozdu ama su ana kadar 26 milyon aþý gelmiþ durumda . Önünüzdeki 2-3 hafta içerisinde daha çok aþý geleceðini düþünüyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kiþisel önlem almak çok önemli deðerli forumdaþým.
Rutin kontrol gerektiren saðlýk sorunum var ancak Mayýs 2020 den bu tarafa kontrollerimde, yapýlmasý gereken dahili inceleme yapýlmýyor.
Kurallar böyleymiþ.
Kendimizi güncel beladan koruyalým, amenna.
Ya mevcut saðlýk sorunlarý?
SON DAKÝKA
Rusya, 15 Nisan-1 Haziran tarihleri arasýnda Türkiye uçuþlarýna kýsýtlama getirdi
RUSYA
19:32 12.04.2021(Güncellendi 21:10 12.04.2021)
Rusya Baþbakan Yardýmcýsý Tatyana Golikova, Koronavirüsle Mücadele Merkezi’nin Türkiye ile havayolu iletiþimin 15 Nisan’dan 1 Haziran’a kadar sýnýrlandýrýlmasýna karar verdiðini duyurdu.
Golikova, Rusya vatandaþlarýnýn saðlýðýný korumanýn bir öncelik olduðunu vurgulayarak, tur operatörlerine Türkiye tur satýþlarýna ara vermelerinin önerildiðini ifade etti.
https://tr.sputniknews.com/rusya/202...rlandirilmasi/
TURÝZMCÝLER BU HABERLE ÇÖKTÜ ADAMLAR RESMEN
Hava yollarý yine iþler kesat olur
Yer Ýmleri