Sayfa 811/1000 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Evdekinin kumunu, mamasını bir şekilde alıyoruz da, mamalar bir facia.

Sokaktaki canların günlük istihkakını karşılamak giderek zorlaşıyor.
    Son zamanlarda fiyatlar uçtu 110 tl ye aldığım mama 189 tl olmuş
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Evdekinin kumunu, mamasını bir şekilde alıyoruz da, mamalar bir facia.
    Sokaktaki canların günlük istihkakını karşılamak giderek zorlaşıyor.
    bahçe tayfası için temizmamadan alıyorum, haftada 1-2 felix ziyafeti, şimdilik iyi yağni.
    maliyet düşürme modu artarsa
    muhtemelen besin sorunundan sokakta kıyım olur.
    sokağa atılan cinsler de cabası.

insanın derdi/çıkardığı sorun insanla bitmiyor ki..
    her canlıya/yaşama sorun

Alıntı Originally Posted by sensitive Yazıyı Oku
    SON DAKİKA

Rusya, 15 Nisan-1 Haziran tarihleri arasında Türkiye uçuşlarına kısıtlama getirdi
    RUSYA
    19:32 12.04.2021(Güncellendi 21:10 12.04.2021)

Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, Koronavirüsle Mücadele Merkezi’nin Türkiye ile havayolu iletişimin 15 Nisan’dan 1 Haziran’a kadar sınırlandırılmasına karar verdiğini duyurdu.

Golikova, Rusya vatandaşlarının sağlığını korumanın bir öncelik olduğunu vurgulayarak, tur operatörlerine Türkiye tur satışlarına ara vermelerinin önerildiğini ifade etti.

https://tr.sputniknews.com/rusya/202...rlandirilmasi/

TURİZMCİLER BU HABERLE ÇÖKTÜ ADAMLAR RESMEN
    Hava yolları yine işler kesat olur
    Ne guzel vatandas rusun vodka parasını odemeyecek...1000 şiralık gecelik kişi bası fiyatın en az % 30 u kopuk....herkes zararını nihai tuketıcıden cıkartsın oh m guzel .yakında tuketıcı tuketmeyecek..ytd

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    bahçe tayfası için temizmamadan alıyorum, haftada 1-2 felix ziyafeti, şimdilik iyi yağni.
    maliyet düşürme modu artarsa
    muhtemelen besin sorunundan sokakta kıyım olur.
    sokağa atılan cinsler de cabası.

insanın derdi/çıkardığı sorun insanla bitmiyor ki..
    her canlıya/yaşama sorun
    Bu dünya, insan dışındaki her canlının cehennemi.

Sebebi de , insan denilen yaratık.

5.  Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Doğruya doğru. Fazla şımarıldı...
    Doğa ana bu aralar ipleri eline alıyor gibi, de bakalım nereye evrilecek..

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yöneticileri onu yaparsa alttakilerde bunu yapıyor hep birlikte ahlaksız ve allahsız bu toplum olma yolunda evriliyoruz. bunu bugün bizzat bi tanıdığımız aracılığıyla tanık oldum. adam sadece eşofmanları ile evden çıkabilmiş. tek bir iğne bile alamamış. evin kredisini geçen yıl çekmiş ama artık ev yok sigortanında bu tür bi durumu sigorta edip etmediği muallakta. bide üstüne böyle şe re fsiz oros pu çocuğu insan diyemeyeceğim mahlukatlar türüyor. gerçekten boş evlerdeki evsahibi statüleri mahlukların hepsini toplayıp kazıklı voyvodaya vermek lazım

https://www.msn.com/tr-tr/finans/eko...418&li=BBpmdUa
    Benim şu an kaldığım evin 5 blok ötesinde yıkılan evler.Ne yazık ki haberler doğru yaklaşık 4 aydır boş ve 900 TL kiralık olan daireye bugün 1400 TL fiyat çekilmiş.
    Yarın Ramazan...

7.  Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku

Geçen gün sabah çok erken saatlerde uydu tv de bir Alman kanalında otantik haliyle muhafaza edilmiş bir köyü gösteriyordu,15-20 dakika izledim ,çok huzur vericiydi.

Bugün öğleden sonra çocuklar temiz hava alsın birazda maskesiz yürüyelim diye çevre köylerden birinin baraj göletine gittik,barajın taşlık kısmına andavalın biri üşenmemiş kanepe atmış,plastik eşya vs cabası,yürüdükten sonra biraz dinlenelim dedik,ağacın dibine oturamadık,bira kutuları,ıslak havlu ve kağıt atıklarından,bu vurdum duymazlık ve doğal çevreye saygısızlığa birde asli görevi doğal çevreyi korumak olanların ilgisizliği de eklenince ortaya bu üzücü tablo çıkıyor...

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Benim şu an kaldığım evin 5 blok ötesinde yıkılan evler.Ne yazık ki haberler doğru yaklaşık 4 aydır boş ve 900 TL kiralık olan daireye bugün 1400 TL fiyat çekilmiş.
    Yarın Ramazan...
    Ben haberin doğruluğunu birebir yıkılan apartmandan biriyle konuşarak öğrendim
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 811/1000 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •