Bu video konuyu anlatıyor. Bitcoin Altın Gümüş derken burnuna halka takılmış ayıdan beter olabiliriz. Herşey para değil. Dikkatli olun! Küreselcilerin ürettiği bir dandik virüs yüzünden Ramazan ayı bile 2 senedir sönük geçiyor. Teravih yok, toplu iftar yok, toplu dua yok. Dini elimizden aldılar nerdeyse. Dinimiz bireysele indirgendi. Geriye robotlaşma, merkezi kripto dijital para, aşı pasaportu, ve vücuda çip implantı kaldı. Adım adım hepsini yapacaklar.
Merkezi dijital para yapsınlar ve herşeyi ona bağlasınlar da bakalım paranı istediğin gibi harcayabiliyor musun? Nah harcarsın. Yapay zeka izin verirse harcarsın. Yoksa harcayamazsın.
Virüs dandik falan değil baya baya sıkı bir virüs.asla hafife alınmaması lazım.
Ağır etkilenenlerin durumunu emin olmamakla beraber ilk temasta alınan viral yükün çok yüksek olmasına bağlıyorum. Aslına bakarsan kimsenin virüs hakkında birşey bildiği yok.
Pozitif çıkan 10 kişiden 9'u ya hafif belirtilerle ya sıfır belirtiyle atlatırken 1 tanesi takımı taklavatı dağıtıyor.
30-40 yaşlarında turp gibi sağlam hiç sağlık problemi olmayan adamlar virüsü ağır geçirdikten sonra diyabet kolesterol trigliserit kalp tansiyon kombinasyon şeklinde ilaca başlıyorlar. Bu tarz ilaçları bilen bilir 60-70 yaş sonrasında başlıyorlar genellikle.
Solunum yolu ile on dakikada bulaşan bir hastalıkta yuzde on dağılmak çok ama çok yüksek bir yuzde.
Suraya bi not duselim. Coinbase ilk islem gunu. Acilis $381, simdiki degeri $400. Hadi bakalim, vatana millete hayirli olsun.
https://finance.yahoo.com/quote/COIN....tsrc=fin-srch
Yer İmleri