Bugün öğlen çıkmıştım, biraz geç döndüm ve keyfim de yoktu. Maalesef paylaşımda bulunamadım; kusuruma bakmayın, lütfen.
Her ne kadar çok teferruatlı değerlendirmeye ihtiyacımız var desem de bizler insanız ve bir kapasitemiz var.
Bir saat sonra ne olur olayına fazla takılmayacağım, bu şekil paylaşım yapmayacağım. Bu faydalı olabilir, ama zor bir çalışma oluyor.
Olay kaotik, kesin bir şey söylemek zor, ne falcıyım, ne de bazı olağanüstü yeteneklerim var, bir insanım sadece. Sadece bu böyle olabilir, belki; diyebilirim.
Hele, yarın böyle olacak demek yaratıcının işine karışmak olur. Yarını ben planlamıyorum. Eskiler, sabah ola hayrola derlerdi.
Ancak bir şekilde bu işi yürütmek lazım, trading mantığı ile önce bir hareketin başladığı yeri görmek (bu gayet kolay), zaten başlamış oluyor.
Sonra hareketin sona erdiği yere kadar bilinçli bir takip ile,
a. O hareketin üzerinde oturmak
b. Sonunu tespit etmeye çalışmak (naçizane).
İşte bütün mesele bu. Herkes bunu yapmaya çalışmıyor mu?
Her yiğidin bir yoğurt yeme şekli vardır.
Yer İmleri