Sayfa 163/227 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213 ... SonSon
Arama sonucu : 1809 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: KRVGD - Kervan Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

  1. Dediğimiz gibi artık bundan sonra 18 ve üstü rakamları görmeyecek çünkü ponpalandı olumlu haberleri gösterip hisse satıp hala her fırsatta satıyorlar.Dünki borsa çıkışınada tepki vermeyerek haberle beraber hisse satışı gerçekleştiğini tahmin ediyorum piyasaya pompalanan olumlu haber ve yok 19 sonra 20 -30 uçacak kaçacak haberleriyle satılan hisseşeri geri almak için basabildikleri kadar yani hisseyi p***ç edecekler aşağı basacaklar aynı ihlas grubunun yaptığı gibi benim beklentim ellerindeki son hisseleride büyük bir ihtimalle 16,88 ve 14 arasında satıp ‘ki hala satıyorlar 51 milyon lot bu fiyattan satmak pazarlamak kolay değil halka arz fiyatına çekmek buralardanda toplamak ondansonra yeni anlaşmalar yeni hikayeler.Buralar aşk yaşanacak yerler değil insanların umudınu aşklarla kandırmayın en büyük aşklar acıyla son bulmuşturrr mallarla değil mal.. hissenin suyuda cılkıda çıktı benim tahmin ve görüşüm bunlar.Şuan hissenin tekrara o 18,ve18,80 aralığına gelsede satsam diyen zararda bir çok yatırımcı vardır sert bir tepki verip 18 üstüne atmadığı taktirde artık beklentim 18 ve üstü zor gözüküyor.Yazdıklarım benim düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
    Son düzenleme : Susam; 15-04-2021 saat: 11:54.

  2. Burdaki kesinlikle son yazımdır.

  3. Bülbüle gül yarar, deveye diken
    Çiledir aşıkın boynunu büken
    Tarlasına haram tohumu eken
    Helal mahsulunu biçer mi bilmem.

    Ramazan bolluk bereket paylaşma ayıdır patronda öyle yapıyor elindekileri bolca veriyor.

  4. #1300
    Duhul
    Jan 2019
    İkamet
    Göztepe-İzmir / Karlsruhe-Deutschland
    Gönderi
    112
     Alıntı Originally Posted by Susam Yazıyı Oku
    Burdaki kesinlikle son yazımdır.
    Sevgili SUSAM yolunuz açık olsun. Emin olun ki, Size, o değerli paha biçilmez yorum ve analizlerinize kendi adıma ben özleyeceğim. Neyse ki, ikinci veda yazınızda sayılarla donatılmış somut tespitlerinize, analiz ve yorum adına söylenebilecek ne varsa bizlerle paylaştığınız için bir kez daha teşekkürlerimi sunarım efendim.

    Biliyorum, ileri seviye zekalı, ufku ve geleceği önceden görebilen bilgeler EGOludur, İnanıyorum ki, biz normal düzey zekalılar tolerans göstermelidir. Ancak siz yine de bazı insanlara kandırılabilir, zavallı yaratıklar olarak görüşünde olsanız bile, yazınızda belirtmeseniz çok daha şık olurdu. Bırakın! insanlar başkalarının nasihatlarıyla değil, kendi tecrübeleriyle hatalarıyla yüzleşsinler. Bunun daha kıymetli olduğunu düşünüyor bu acil kulunuz.

    Kabul buyurursanız acil kulunuzun bir önerisi olacak SİZE. Lütfen güzel Türkçemizi bu seviyede katletmeyin. HOŞÇAKALIN değerli Susam Beyefendi.

    Ahh.. değerli hayatınıza İRONİ kelimesinin önem ve anlamını katmanız dileklerimle. İkinci kez tekrar hoşça kalın beyefendi.
    Tanrı’nın en büyük ve biricik özelliği zamandan azade olmasıdır. Zaman bizatihi Tanrı’nın kendisidir.

  5. Bu kadar iyi haberlere bu kadar kötü tepkiler.Enterasan

  6. Şu mübarek ramazan ayında insanların üç kuruş parasına göz diken kansızları allaha havale ediyorum bu durumu yaşatanlar da inşallah birgün daha kötüsünü yaşarda anlar’lar spek efendi . Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir

  7.  Alıntı Originally Posted by kagula27 Yazıyı Oku
    Bu kadar iyi haberlere bu kadar kötü tepkiler.Enterasan
    Patron ben kazandım ancak ben yerim diyor kimseye yedirmeye niyeti yok.El mi yaman bey mi yaman bekleyip göreceğiz.

  8.  Alıntı Originally Posted by zagor Yazıyı Oku
    Patron ben kazandım ancak ben yerim diyor kimseye yedirmeye niyeti yok.El mi yaman bey mi yaman bekleyip göreceğiz.
    Şirket batmış gibi satıyor yapı

Sayfa 163/227 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •