Sayfa 851/1000 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901951 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 6,801 - 6,808 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Arkadaşlar pozisyonu gereği yorum yapmak ne demek anlamadım.adam elbet öyle yazacak.Öyle düşünmese öyle yazmasa asıl garip olur.Elimde dolar var misal doları kötüleyici yazı yazıyorsam satmam lazım,ya da elimde TL var doları övecek olsam elbet gider dolar alırım.Zaten pozisyonum neyse o doğrultuda düşünmem ve yazmam en doğrusu.Ha borsa olur kağıt sınırlıdır,elimde lot vardır kötülerim kağıdı toplarım düşükten,ya da elimde kağıt vardır överim ama bir yandan satarım pozisyonun tersi doğrultuda yazmam mantıklı olabilir,kimse satmasın sade ben satayım diye.Bu koca dolar TL paritesi forumun tümünün cürmü denizde damla hesabı olur,o yüzden pozisyonuna göre yazmaya devam.Misal aylardır altın gümüş dolar diyorum,az bişi dolar bozun altına geçin bakın artacak sonra üzülürsünüz)))))

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    çızıkçılık benim işim netekim
    arada kaldım ..

mor kalbimi
    sarı aklımı
    kırmızı da kanımı kaynatıyor ne yapayım
    mavide nirvana var.

duygu kısmı zor iş..

3. Sn Hkm,

Doğru söylüyosun abicim de, her defasında 3 ncü Dünya Savaşına bağlıyorsun yaw, o kadar da şeetmesek, 1850 dolara kadar depebilir desek mesela

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Sn Hkm,

Doğru söylüyosun abicim de, her defasında 3 ncü Dünya Savaşına bağlıyorsun yaw, o kadar da şeetmesek, 1850 dolara kadar depebilir desek mesela
    Sn achiles amerika rusyaya posta koyuyor,rusya amerikaya ben ne desem boş))))))) Oraya bağlamasak da olay altına dönecek ,gene yazdım işte.Ha oraya bağlanacak mı derseniz inşallah bağlanmaz ne diyeyim.Hangi salak üçüncü dünya savaşını ister,istek başka analiz başka,analiz kısmında endişeliyim valla.

1850 yi 2400 yapın olay tatlıya bağlansın işte.

6.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    arada kaldım ..

mor kalbimi
    sarı aklımı
    kırmızı da kanımı kaynatıyor ne yapayım
    mavide nirvana var.

duygu kısmı zor iş..
    Twitter'da bir hüstat var, birkaç yüzbin takipçili, böyle 3 tane HO atıyor grafiğe, 8.05 de tutunamazsa, 7.58 lere kadar sarkabilir, 8.20 yi geçerse 8.50 lere gidebilir diyor, ve her halükarda tutuyor...alkış kıyamet beğeni...

Çok sıkışınca mutlaka hastası mastası oluyor..

Öyle yapacan..

DXY düzeltmesini bitirene kadar düzeltme devam eder, 7.90 lar filan olabilir, bir üçgen gibi, şu kırmızı yatayı örtmediği sürece hala itki sayılabilir...DXY 5 nci dalgaya başlayınca, bir ay filan sürecek gibi zıbıtması, kimse dayanamaz karşısında, o zaman işte bu yazın zirvesi belli olur...YTD

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    O ihtimal var, tahviller enflasyonla ayrışırsa iyice...önce 1850 bi olsun, formasyon kendini belli etsin, doğmamış çocuğa don biçilmez..

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    10bin dolar altında bir allah'ın gramını satmam.

Sayfa 851/1000 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901951 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •