Originally Posted by Tunç21 Bence kaplm ve ya alka al derim Enginim hele bir cikabilelimde Sanmiyorum kisada cikabilecegimizi
Originally Posted by Fuat Soylu üstadım latife ediyorum [emoji3][emoji3][emoji3] zaten bugün kadife de vurdu birazcık gülmek hakkımız değil mi bakkal 40�lara gidiyor. öyle bir kağıt ki 120 den aldık 90 dan 80 den 60�tan 50�den maliyet düşürdüm. 3 tavana kardayım ama içerde çok param oldu. satıp çıkacağım artık lanet kağıdı. ABV bakkal ABV = Allah belani versin ....... ABV = Allah bereket versin. Hangisini baz alıyoruz.
Tahtacısı tam namussuz ky nin tek bir lotuna bile göz koymuş
Originally Posted by Tunç21 Tahtacısı tam namussuz ky nin tek bir lotuna bile göz koymuş Enginim ama boyle acimasiz dusuren tahtacilar acimasizda cikar diye dusunuyorum
Originally Posted by Market Soul Dostum yabancı emtia fonları var TGE... Bu fona ne dersin? ABD ve avrupa düzeliyor gibi. Dolar stabil. Bu fondan bir cacık olur mu? Hocam emtia fonu yerine direkt gram altın tercih ediyorum. Stopaj, yönetim ücreti yok, üstelik satış için bekleme de yok.
Originally Posted by Webster Fuatim bende hanimdan zilgit yiyince aklima sen geliyorsun 😅😅😅😅😅😅😅 Üstadım bizim hanım diyor ki ne bu telefona bakıyorsun da gülüp gülüp duruyorsun yetti bu Webster üstad artık canıma diyor bana böyle gülmüyorsun diyor üstad 😀😀😀
BTCIM, MEGAP, GEDZA, GLRYH takip etmekte fayda var. ytd
Originally Posted by Blueberry Hocam emtia fonu yerine direkt gram altın tercih ediyorum. Stopaj, yönetim ücreti yok, üstelik satış için bekleme de yok. Dostum sağ ol.
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Forum Rules
Yer İmleri