Sayfa 891/1002 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941991 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,121 - 7,128 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-3

1. Arkadaşlar merhaba, öncelikle ekonomi alanında yeni yeni bir şeyler yaptığım için siteye ilk defa üye oldum ve ilk konumu başlatıyorum. Eğer yanlış yerde falan açtıysam özür dilerim.

Daha önce hisse senedi alıp sattım ancak belirli bir kar yolu bulamayınca daha farklı şeylere baktım ve fonlar ile uğraşmaya başladım. Tabi şuan deneme yaptığım için ufak miktarlarda riskli fonlar aldım. Sizce yatırdığım fonlar doğru mu? Siz olsanız ne yapardınız.

Not: Aşağıdaki resimdeki sitede yorumlar falan vardı birçok fonun yorumlarına bakıp ona göre bir değerlendirme yaptım.

https://i.resmim.net/aCFrL.png

Alıntı Originally Posted by xryderthetom Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba, öncelikle ekonomi alanında yeni yeni bir şeyler yaptığım için siteye ilk defa üye oldum ve ilk konumu başlatıyorum. Eğer yanlış yerde falan açtıysam özür dilerim.

Daha önce hisse senedi alıp sattım ancak belirli bir kar yolu bulamayınca daha farklı şeylere baktım ve fonlar ile uğraşmaya başladım. Tabi şuan deneme yaptığım için ufak miktarlarda riskli fonlar aldım. Sizce yatırdığım fonlar doğru mu? Siz olsanız ne yapardınız.

Not: Aşağıdaki resimdeki sitede yorumlar falan vardı birçok fonun yorumlarına bakıp ona göre bir değerlendirme yaptım.

https://i.resmim.net/aCFrL.png
    aramıza hoş geldiniz.
    fonlar konusunda henüz 1 yıllık bir tanışmışlığım var.
    fon - hisse konusunda doğru yerdesiniz.
    birbirinden değerli tecrübeli arkadaşlar var forumumuzda.

bir yıllık fon hisse beraberliğim sonucunda şöyle bir kanaatim var.
    borsa yukarı giderken, hisse bazlı fonlar, arkasından diğer fonlarda yukarı gidiyor.
    fonlar kazanırken hisse kazancından az, kaybederken de fazla kaybediyor.
    bu konuda eleştiriye açığım.
    gözümden kaçan bir şey varsa öğrenmek isterim.
    yardımcı olan her arkadaşım.
    forumun baştacı dır.

3.  Alıntı Originally Posted by cow_boz Yazıyı Oku
    Sen hala burada mısın?
    Dua et de geçen ay forum yönetimi tüm yazışmalarıma rağmen yazdığın hakaret ve tehdit yazısını hem silmiş hem de geri vermedi.
    Yoksa şu an çoktan kapına mahkeme celbi gelmişti.

Sakın bir daha yazılarımı alıntılamaya, hele hele de yüreğinin yetmediği cümleler sarf etmeye çalışma.
    Sana ömrün boyunca unutamayacağın bir hukuk dersi verdiririm.

Burası sanal dünya, hangi taşın altından kimin çıkacağını bilemezsin.
    O yüzden de her taşa pislemeye kalkma.
    hocam sizin bilginize saygımız var lakin sizin mesaja kadar keyifle okuduğum onca konuşma vardı buraya gelince gerildim

yazdiginiz iki mesaj da kaba ve adeta alaycı değil mi?

İlk “ışıklar içinse uyusun” mesajı da öyle de Webster üstad kendine has üslubuyla bertaraf etmiş , daha hala üstüne kontra yapıyorsunuz.

Engelli raporun varsa araba alsana ne demek? Espri desen değil, samimi bir öneri desen değil, meraktan sormuş desen hiç değil.

Tam anlamıyla kırıcı ve patavatsızca bir yorum. Belki adamın canını acıtan bir durum belki canını sıkan bir şey ne biliyorsunuz hiç mi empati nedir bilmezsiniz psikoloji vs okumadınız.

Eleştirince cumhuriyet savcısı gibi yazıyorsunuz ama bence biraz düşünün bu adam bana niye böyle yazdı diye. ben her doğrunun yanında olmaya çalışıyorum ayıp ediyorsunuz. Nasıl siz burada ilk yorumunuzu paylastiniz “çaki bildi” dedim şimdi de diyorum “çaki sıvadı”

4. Snwebster üstad sarkusanla ilgili nacizane fikrimi söyleyeyim eger yüklü alım yapacaksanız tek alımda vermez eger verirse sıkıntı vardır şu andaki fiyatlama maden icin söyleniyor ortakları en son 12 tlden alım yapmışlardı bide 2025 kadar %100bedelsiz artırımı olacak diyorlar oda olursa eger alım yaparsanız yarısını illaki tred yapmalısınız benim eski hissemdir 10 kusurlardan vermistim bir daha almadın saygılar ytd

5. Son verdigi bedelsizle 24 tl ye denk geliyor simdiki fiyatı kararınızı ona göre veriniz 7 tlden 24 tl ye ytd

Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    hocam sizin bilginize saygımız var lakin sizin mesaja kadar keyifle okuduğum onca konuşma vardı buraya gelince gerildim

yazdiginiz iki mesaj da kaba ve adeta alaycı değil mi?

İlk “ışıklar içinse uyusun†mesajı da öyle de Webster üstad kendine has üslubuyla bertaraf etmiş , daha hala üstüne kontra yapıyorsunuz.

Engelli raporun varsa araba alsana ne demek? Espri desen değil, samimi bir öneri desen değil, meraktan sormuş desen hiç değil.

Tam anlamıyla kırıcı ve patavatsızca bir yorum. Belki adamın canını acıtan bir durum belki canını sıkan bir şey ne biliyorsunuz hiç mi empati nedir bilmezsiniz psikoloji vs okumadınız.

Eleştirince cumhuriyet savcısı gibi yazıyorsunuz ama bence biraz düşünün bu adam bana niye böyle yazdı diye. ben her doğrunun yanında olmaya çalışıyorum ayıp ediyorsunuz. Nasıl siz burada ilk yorumunuzu paylastiniz “çaki bildi†dedim şimdi de diyorum “çaki sıvadıâ€
    Kalemine sağlık dostum.

Patavatsız önem vermediği için dangalak aklı yetmediği için başkalarını rahatsız edecek şekilde davranır.
    Doğan Cüceloğlu, Savaşçı kitabından...

Alıntı Originally Posted by Kaan07 Yazıyı Oku
    Snwebster üstad sarkusanla ilgili nacizane fikrimi söyleyeyim eger yüklü alım yapacaksanız tek alımda vermez eger verirse sıkıntı vardır şu andaki fiyatlama maden icin söyleniyor ortakları en son 12 tlden alım yapmışlardı bide 2025 kadar %100bedelsiz artırımı olacak diyorlar oda olursa eger alım yaparsanız yarısını illaki tred yapmalısınız benim eski hissemdir 10 kusurlardan vermistim bir daha almadın saygılar ytd
     Alıntı Originally Posted by Kaan07 Yazıyı Oku
    Son verdigi bedelsizle 24 tl ye denk geliyor simdiki fiyatı kararınızı ona göre veriniz 7 tlden 24 tl ye ytd
    Ustadim zaman ayirip bilgilendirdiginiz icin tsklr
    Dikkate alacagim

Ulen caki ulen caki duramiyorsun

Sayfa 891/1002 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •