Sayfa 892/1002 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,129 - 7,136 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-3

Alıntı Originally Posted by xryderthetom Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba, öncelikle ekonomi alanında yeni yeni bir şeyler yaptığım için siteye ilk defa üye oldum ve ilk konumu başlatıyorum. Eğer yanlış yerde falan açtıysam özür dilerim.

Daha önce hisse senedi alıp sattım ancak belirli bir kar yolu bulamayınca daha farklı şeylere baktım ve fonlar ile uğraşmaya başladım. Tabi şuan deneme yaptığım için ufak miktarlarda riskli fonlar aldım. Sizce yatırdığım fonlar doğru mu? Siz olsanız ne yapardınız.

Not: Aşağıdaki resimdeki sitede yorumlar falan vardı birçok fonun yorumlarına bakıp ona göre bir değerlendirme yaptım.

https://i.resmim.net/aCFrL.png
    Ustadim uce bolmussun ve birbiriyle iliskisiz uc fon almissiniz
    Amaciniz nedir
    Risk seviyeniz nedir
    Beklentileriniz nedir
    Belirtirseniz fikrimizi yazalim

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    Üstadım sizin
    Bantas hedef Ege gubre OZBAL boru ismen
    portföyü buraya ilk yazdiginizda alani ihya etti.
    Tebrikler

Kripto piyasasına nasıl bakıyorsunuz?
    üstad ben bantaştan para kazanamadım. dayanamadım sattım. hedeften, ege gübreden kazandım. 1-2 aya kalmaz gediz ambalajdan da hareket bekliyorum ytd. ISMEN düştü diye aldım ama orda elime verdiler, uzun vadeci oldum orda da bekliyorum. borsa kolay değil. fakat hedef girişim, gediz ambalaj ve ege gübreye inanıyorum. İş Menkul için kararsızım daha iyi bir hisse bulursam alırım.

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    Üstadım sizin
    Bantas hedef Ege gubre OZBAL boru ismen
    portföyü buraya ilk yazdiginizda alani ihya etti.
    Tebrikler

Kripto piyasasına nasıl bakıyorsunuz?
    Kriptoda iyi değilim. bi kaç kez denedim zarar ettim. volatilite çok yüksek.

4.  Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    üstad ben bantaştan para kazanamadım. dayanamadım sattım. hedeften, ege gübreden kazandım. 1-2 aya kalmaz gediz ambalajdan da hareket bekliyorum ytd. ISMEN düştü diye aldım ama orda elime verdiler, uzun vadeci oldum orda da bekliyorum. borsa kolay değil. fakat hedef girişim, gediz ambalaj ve ege gübreye inanıyorum. İş Menkul için kararsızım daha iyi bir hisse bulursam alırım.
    Sn.Blueberry ismen ve hedefte maliyetiniz ve beklentiniz nedir.

5. Hasan abi btt yi gördün mü anlık %23 artı da

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Sn.Blueberry ismen ve hedefte maliyetiniz ve beklentiniz nedir.
    Sn. boschyatirim hedef girişim maliyetim 3,80 TL dir. Kârım 10K civarıdır. Fiyat beklentim 10 TL seviyeleridir fakat benim maliyetim düşük, burdan düşse de ben satmam. Yeni giriş için asla yatırım tavsiyesi değildir. ISMEN maliyetim 16,66 TL dir ve zarardayım bekliyorum ancak daha önce 5,88 TL giriş yapıp 19 TL den satmıştım.

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Sn. boschyatirim hedef girişim maliyetim 3,80 TL dir. Kârım 10K civarıdır. Fiyat beklentim 10 TL seviyeleridir fakat benim maliyetim düşük, burdan düşse de ben satmam. Yeni giriş için asla yatırım tavsiyesi değildir. ISMEN maliyetim 16,66 TL dir ve zarardayım bekliyorum ancak daha önce 5,88 TL giriş yapıp 19 TL den satmıştım.
    ISMEN beklentim 20 TL seviyeleridir. Yatırım tavsiyesi değildir, kişisel görüşümdür.

8.  Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    ISMEN beklentim 20 TL seviyeleridir. Yatırım tavsiyesi değildir, kişisel görüşümdür.
    Üstadım hoşgeldin özlettin. TTE ile aranızdayım

Sayfa 892/1002 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •