Arama sonucu : 8010 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. AOY almıştım...%7 getiri ile satmıştım...1 hafta bile elimde kalmadı...çok şansılıymışım...yine düşmüş...

yılbaşından beri getirisi yılbaşından bu tarafa tüm akportföy fonları içerisinde sondan ikinci...%10,04 eksi...

AK PORTFÖY ALTERNATİF ENERJİ YABANCI HİSSE SENEDİ FONU....ulen ne kadar şaşa yaptılar dı alternatif enerji bla bla diye...

niye bu kadar düştü acaba ,bir araştırsak mı? kur artışınıda hesaplasan %20 eksi neredeyse?

beklenti alınır gerçekler satılır hadisesi mi?

çok volatil bir fon ama...bilenler bi anlatsın ya...her şeye kendimiz bakıyoz ,valla ...

2.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    AOY almıştım...%7 getiri ile satmıştım...1 hafta bile elimde kalmadı...çok şansılıymışım...yine düşmüş...

yılbaşından beri getirisi yılbaşından bu tarafa tüm akportföy fonları içerisinde sondan ikinci...%10,04 eksi...

AK PORTFÖY ALTERNATİF ENERJİ YABANCI HİSSE SENEDİ FONU....ulen ne kadar şaşa yaptılar dı alternatif enerji bla bla diye...

niye bu kadar düştü acaba ,bir araştırsak mı? kur artışınıda hesaplasan %20 eksi neredeyse?

beklenti alınır gerçekler satılır hadisesi mi?

çok volatil bir fon ama...bilenler bi anlatsın ya...her şeye kendimiz bakıyoz ,valla ...
    Garanti enerji fonu da aynı şekilde kötü yönetilmiş, ancak İş enerji fonu fena durmuyor.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •