Sayfa 150/1002 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Çinliler asla Türkiye de büyük ekonomik sorun çıkmasına izin vermezler. Bir kuşak bir yol projesi buradan geçiyor göbek olarak.

Ekonomi battı bitti derken bir bakıyorsun Alibaba gelmiş, Oppo fabrika kurmuş, Huawei argesinin çoğunu Türkiye den yapıyor.

Kanal İstanbul, 3 havalimanı ve 3 Köprü tamamen bir kuşak bir yol projesi için yapıldı.

Battık bittik laflarını sarfedenler ABD nin eski gücünde olmadığını ve ÇİN in artık dünyanın tek lideri olduğunu hatırlasınlar. ABD dünya üretiminin sadece %12 sini yapıyor! Teknoloji şirketleri olmasa tam bir batık ekonomi.

Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Tahvillere alim gelirse tahvil faizi düşecek mi cok aydinlatici oldu !.

Kimse TCMB politika faizini düşürdü diye koşup DİBS almayacak. Enflasyonda düzelme görülmediği sürece.

Yabancı zaten en yakın 2018 gibi astronomik rakamlar görülmedikce ve mevcut yonetim varken hic almayacak.

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Benim beklentim doların 7.80 - 7.65 aralığına inip yükselişine sonra devam etmesi şeklinde. Eğer dolar o aralıklara gelirse cazip olan vs şişmemiş yabancı fonlarda ek alım yaparım. Ben de şu anda ilk çıktığından beri IKL var, IOG var, ve GUM var. Eskiden kalan TCA var. Bunlarda oynama yapmayacağım.

Günlükte olan PPZ var, toplam paranın beşte birinden azı %15 i PPZ de. Para benim değil, başka bir aile büyüğünün parası. PPZ olan kısmı uygun noktada şişmemiş hisse fonlarından birisine kaydıracağım. Belki de hisse senedi alırım ucuz olanlardan ve iyi yönetilenlerden. Belki de yeni arz olacak yeni tema fonlara bakarım. Doların düzeltmesini umuyorum hareket yapmak için.

Ichimoku seneler önce kullanıyordum ama FX'de çok iyi değil gibi.
    Gerçi Fransız tatlı mı tatlı bir hanımefendiyi takip ediyordum, ondan ısrar etmiş olabilirim.
    Bu bulutlar falan filan hep geç sinyal veriyor.
    Artık sadece MA kullanıyorum.
    Basit ve net.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu durumda durum ne olacak sn matac

Birde şunu ilave edeyim gerçek enflasyon %30'dan aşağı değil ve orta vadede düşecek gibide değil.

Bu şartlar altında ne gibi gelişmeler olabilir tahvil cephesinde , bu işleri iyi takip ettiğinizi bildiğimden, sizin görüşeleriniz önemli benim için.
    Khk ile neler görürüz kim bilir sn myfinans.

Enflasyon beklentilerinin iyileşmesinden kasit TUİK verileri değil. Zaten kurumlara olan inanc sıfırlandı malum. Kurlardaki volatilitenin kontrol altina alinmasi ve kredi daralması daha çok gösterge olarak bakılıyor. Yani gercek bir sıkılaşma.

4. İş Portföy fonları ile ilgili olumsuz bir gözlemim var. Ara sıra Boşta kalan TL parayı TPP yerine Repo yaparak değerlendiriyorlar, bu da TL tarafında ciddi bir getiri noksanlığına yol açıyor. Misal ben de IKL var, son dağılım raporuna göre 13 ten repo yapmışlar. TPP o ara %18 den yukarıydı. Diğer iş portföy fonları da aynı şekilde.

İş Portföye bunu şikayet olarak söylemek lazım bence. Hadi hepsini yapma, yarısını TPP yap, yarısını repo yap.

İş Bankasına kıyak olsun diye mi yapıyorlar acaba? Mantıksız bir uygulama yaptıkları.

5.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    İş Portföy fonları ile ilgili olumsuz bir gözlemim var. Ara sıra Boşta kalan TL parayı TPP yerine Repo yaparak değerlendiriyorlar, bu da TL tarafında ciddi bir getiri noksanlığına yol açıyor. Misal ben de IKL var, son dağılım raporuna göre 13 ten repo yapmışlar. TPP o ara %18 den yukarıydı. Diğer iş portföy fonları da aynı şekilde.

İş Portföye bunu şikayet olarak söylemek lazım bence. Hadi hepsini yapma, yarısını TPP yap, yarısını repo yap.

İş Bankasına kıyak olsun diye mi yapıyorlar acaba? Mantıksız bir uygulama yaptıkları.
    %4,64 ters repo gözüküyor...değmez söylediğine bence...doğru anladıysam..

6. AOY almıştım...%7 getiri ile satmıştım...1 hafta bile elimde kalmadı...çok şansılıymışım...yine düşmüş...

yılbaşından beri getirisi yılbaşından bu tarafa tüm akportföy fonları içerisinde sondan ikinci...%10,04 eksi...

AK PORTFÖY ALTERNATİF ENERJİ YABANCI HİSSE SENEDİ FONU....ulen ne kadar şaşa yaptılar dı alternatif enerji bla bla diye...

niye bu kadar düştü acaba ,bir araştırsak mı? kur artışınıda hesaplasan %20 eksi neredeyse?

beklenti alınır gerçekler satılır hadisesi mi?

çok volatil bir fon ama...bilenler bi anlatsın ya...her şeye kendimiz bakıyoz ,valla ...

7. Yatırımcı enayi yerine konmamalı. Fırsat bulursam yazacağım.

Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    %4,64 ters repo gözüküyor...değmez söylediğine bence...doğru anladıysam..

8.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Shangil'a laf yok.
    Üstadımızdır.
    Webster lafla buyumus birak yazsin
    Erken ogrendiniz piyasani dostum
    Canlar gider heyyyy

Sayfa 150/1002 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız