Ne fitnesi.
Yalnış ifade etmişsin diyorum..
Ne fitnesi.
Yalnış ifade etmişsin diyorum..
Bari düzelt ya da sil..
318 ölüye rağmen ağır hasta sayısı 35 daha artmış
bir halt olacağı yok.
Burada bazen hayat pahalılığından dem vurulan yazılara denk geliyorum eğer finansal piyasalarda olduğu gibi fırsatlara karşı uyanık olursanız eğer kilosu 36 liraya kıvırcık kuzu kolu bile bulmanız gayet mümkün olduğunu görecekseniz .
Burada 6-7 sıfırlı döviz hesabı olanlar olduğu için takip etmez hayat hep çok pahalı derler ya o hesap işte .
Onlar o fiyata kanat pirzola yok derken bazıları kuzuları şişe takarlar
Bu görüntülerle daha çok rekor gelir:
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...-daha-6381539/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Son dönem dediğiniz tam 10 senedir yüzde 90 dolar bazlı yatırımcısına zarar ettiren şirketler.. Dönemsel olarak 3 4 sene her hissede zararda beklemeyi göze alabilir insan.. Ama kasasında 44 milyar dağıtılmamış parası olan garanti bankası 30 milyar piyasa değeri yok..bi şirket böyle bi fiyatlamaya nasıl müsade eder.. Borsanın en likit kağıdı.kriptoya kaçan insanlara kimse kızmasın haklılar. Kripto işi bi yatırım değil kumar zaten.. Koskoca garanti bankası 10 sene önceki fiyatının nsıl yzde 50 altında olur.. 10 senede aktif büyüklüğü, sermayesi vs kaç kat artmış. Kusura bakmayın böyle soygunun olduğu bi ülkede insanlar bal gibi kriptoya kaçar.. Yüzde 50 de dolara yatırım yapmış olur
OMAHALI
bi şirket böyle bi fiyatlamaya nasıl müsade eder
İşte cevabı bulunması gereken soru bu, ne oluyor?
a. Bankalarda sıkıntı var, patlak krediler, emlak balonu v.s., şimdilik gizliyorlar çıkacak kokusu..
b. Bankalarda sıkıntı yok, makro ekonomiyi gerçek durumu resmediyorlar, diğer sektörlerde asıl sıkıntı var fiyat balonu onlarda oluştu, dünyayı taklit ediyorlar.
c. Sıkıntı yok, formasyon tamamlıyorlar.
ç. Bankalar el değiştirecek, diğer sektörlere Varlık Fonu destek atarken, bankaları yalnız bırakıyor.
d. Z kuşağı yatırımcı akını var, kendi dinamikleri var, sosyal medya faktörü var, şimdiye kadar olan hikaye değişti biz farkında değiliz.
Hangisi?
Yer İmleri