Sayfa 787/1040 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon
Arama sonucu : 8319 madde; 6,289 - 6,296 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1.  Alıntı Originally Posted by milas01 Yazıyı Oku
    Bitcoinci adamların %90+ sı kumarcı kafalıdır. Hatta viobcudan bile fazla. O yüzden bitcoin satıp altın alacak adam düşünemiyorum. Birbirinin tam tersiler hareketlilik açısından. Yani altın %3 çıksa coştu diye, yada düşse göçtü diye manşet oluyor ama bitcoinde bu dk.lar içinde oluyor. O yüzden bitcoinci sattıysa bile çogu hiçbirşeye girmez en fazla dolarda bekler bir süre yine bitcoin almak için. Kumar tutkusu başka birşey. Viobcuların batmadan viobu bırakamamaları gibi. Mesela ters açıdan bakarsak benim altıncı olarak bitcoine girmem için kafama silah dayamaları lazım. Terside dogrudur diye düşünüyorum.

LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    coinler kesinlikle ponzidir ponziden kumara evrildiler şimdide yeni para olmaya doğru ilerliyor her ne kadar bizde takas ve alış verişi yasaklansada dünyada yeni alış veriş takas aracı olacak yaygınlaşınca bizdede yerini alır bence coinler ponzidir ama malesef gelecek onun ytd...

2. Çin Eyalet Bankaları Sessizce 180 Milyar Dolarlık Altın Aldı mı?

https://www.zerohedge.com/markets/ha...0-billion-gold

Parasal Üstünlük İçin Savaş . Altın, Bitcoin ve Fiat Para

https://www.zerohedge.com/economics/...tcoin-and-fiat
    Sadece sesli düşünüyorum ! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

3. Artışla başladı güne $1786

4. Sirtimi altina dayadim portfoyun %15 bistte trade ediyorum 2 al 1 ver, buyuk huzurmus yavv

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Artışla başladı güne $1786
    ABD 10 Yıllıklar bugünde hafif (yaklaşık %0,70) düşüyor.
    Gerçek gücünü, ABD 10 yıllıklar tekrar yönünü yukarı çevirdiğinde göreceğiz.
    Sadece sesli düşünüyorum ! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

6. Finans Merkezi

Çin'in yerli ve yabancı bankalara büyük miktarlarda altın ithal etme izni verdiği öğrenildi.
    Bu kapsamda, bir iki aylık bir periyod içerisinde ülkeye 850 milyar dolar değerinde altın girmesi bekleniyor-

Kaynaklar

Ne diyorsunuz ?
    Altın zirveye gider mi ?

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Finans Merkezi

Çin'in yerli ve yabancı bankalara büyük miktarlarda altın ithal etme izni verdiği öğrenildi.
    Bu kapsamda, bir iki aylık bir periyod içerisinde ülkeye 850 milyar dolar değerinde altın girmesi bekleniyor-

Kaynaklar

Ne diyorsunuz ?
    Altın zirveye gider mi ?
    Gider mi gitmez mi bilmem de, şu günün şartlarında yabancı hisseler, kriptolar rekor üstüne rekor kırarlarken; kereste, bakır, petrol, alüminyum fiyatları uçuşa geçmişken şu an gümüş ile beraber dolar bazındaki en ucuz iki varlıktan biridir altın.

Ticaretle uğraşanlar iyi bilirler. Malı ucuzken alırsan kazanırsın. Kaçan kovalanmaz.

ytd

Sayfa 787/1040 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •