Sayfa 666/792 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon
Arama sonucu : 6334 madde; 5,321 - 5,328 arası.

Konu: LRSHO - Loras Holding A.Ş.

1. Kendi şirketinde neler yapmaz?

Alıntı Originally Posted by selcuk_ege3 Yazıyı Oku
    Zaten bu hareketleri yapanlar bizzati şirketi yönetenlerin ta kendisi, sen neden bahsediyorsun!

Google da araştırma yap, TAYFUN BORA KUMRU diye. Karısı filiz kumru. Bilmem kaç tane spk cezası yemişler.

Mecnurun ortakları hepsi
    SPK’dan tarihinin en yüksek cezası!. Sermaye Piyasaları Kurumu, 30 Eylül tarihli Kurul Kararında, Hürriyet Gazetecilik (HURGZ) hisselerinde manipülatif hareketlere neden olan isimlere toplamda 22,8 milyon TL ceza yağdırdı. İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Bora Kumru’nun eşi Filiz Kumru SPK tarafından 491 bin TL ile cezalandırıldı.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

2.  Alıntı Originally Posted by trakyalı Yazıyı Oku
    SPK’dan tarihinin en yüksek cezası!. Sermaye Piyasaları Kurumu, 30 Eylül tarihli Kurul Kararında, Hürriyet Gazetecilik (HURGZ) hisselerinde manipülatif hareketlere neden olan isimlere toplamda 22,8 milyon TL ceza yağdırdı. İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Bora Kumru’nun eşi Filiz Kumru SPK tarafından 491 bin TL ile cezalandırıldı.
    Bu ceza 2020 ylonda verlmiş.

https://www.noktabursa.com.tr/2020/1...yuksek-cezasi/
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

3. %35 zarar, çok bekletecek.
    Pişman oldum. Göya selva halka arzı ile yükselecekti.
    İnşallah batmaz.

4. Ekim ayında bıraktığı 1.95-99 gap ı kapattı, bakalım düşüşe yeter diyecekler mi.. 200 günlük ortalama şu an 2.22 de, teknik olarak altında kaldıkça zayıflık devam eder..
    Son düzenleme : sonli; 19-04-2021 saat: 15:36.
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

5. 4,05e kadar çıkmış bir hisse.
    Kar da ediyor.
    Selva halka arz ile kasaya para dolacak.
    Neden düşüyor anlamadım...

6.  Alıntı Originally Posted by sonli Yazıyı Oku
    Ekim ayında bıraktığı 1.95-99 gap ı kapattı, bakalım düşüşe yeter diyecekler mi.. 200 günlük ortalama şu an 2.22 de, teknik olarak altında kaldıkça zayıflık devam eder..
    Sonli hocam, bu kansızların insafına kaldıysa iş, daha çok uzun süre zayıflık devam eder gibi.

7. 19.04.2021 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında;

1- Sermayesinde, beheri 1,00-(Bir) TL değerinde 200.000 Adet C Grubu ve 1.800.000 Adet D Grubu olmak üzere toplam 2.000.000 Adet pay karşılığı %1 oranında paya sahip olduğumuz 200.000.000 TL ödenmiş sermayesi bulunan Asaf 3 İstanbul Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi ( Şirket ) paylarına ilişkin olarak; İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat Mühendislik Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.' nin Şirket sermayesinde sahip olduğu beheri 1,00-(Bir) TL değerinde 4.600.000 Adet C Grubu ve 41.400.000 Adet D grubu payların Şirketimiz tarafından satın alınmasına,

2- Satın alınacak payların birim pay değerinin tespiti için; Şirket esas sözleşmesinin "Pay Devri" başlıklı 8. Maddesinde öngörüldüğü şekilde, Şirket Yönetim Kurulu' nun belirleyeceği, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından Şirket değerlemeleri konusunda yetkilendirilmiş 3 ayrı değerleme kuruluşu tarafından yapılacak olan 3 ayrı Şirket değerlemesinde ortaya çıkacak birim pay değerlerinin ortalamasının alınmasına

Oy birliği ile karar verilmiştir.

Hisse devri sonrası Şirketimizin Asaf 3 İstanbul Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi' nin sermayesindeki payı % 1 den % 24 e yükselirken; Seha İnşaat Mühendislik Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.' nin Şirket sermayesindeki mevcut % 24 lük payı % 1 olacaktır.

Kamuoyunun bilgilerine saygı ile sunulur.

8. İyi bir haber mi bilemiyorum, yalnız istanbul gayrimenkul hisselerini alması olumlu, kanalistanbul bölgesinde iş yapabilir.

Sayfa 666/792 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •