Sayfa 521/766 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon
Arama sonucu : 6127 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: VESTL - Vestel

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Direk benimde aklıma bu gelmişti.

Sevenhill' e bunu yapan bize ne yapmaz dedim kendi kendime.

Neyse sonsuza dek düşecek değil ya. Eninde sonunda fiyat yukarı döner.

Ttrak mesela 77 den 25 e geldi şimdi 223 te.
    Otkar 62 yi gördüydü şimdi 328.

Belki bizde seneye la hem 6 lira temettu aldık hem de hisse şimdi 60 larda diyebiliriz.

Sonuçta iki yıl önce zarar eden bir şirketken yıllıkta 1,772 milyar kâr açıklayan bir sirkete dönmüş ve üretim hâlâ devam ediyor.

Önemli olan şirketin kâr etmeye devam etmesi.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    Sn tilkii; Koç Grubu kurumsal ve kazandıklarını ortakları ile paylaşıyor..
    Zorlu -Vestel Grubu hissedarlari ise , Patron Ahmetin elinde oyuncak durumunda..
    Bir arkadaş yazmıştı, Şirketin siyosu ( siyo da nedemekse) genel kurul toplantısına katılmamış..Buyur nurdan yak..
    Kanunlar, teamüller,ortağa saygı, vesaire ,bu heriflerin umurunda değil... istedikleri gibi dansöz oynatıyorlar...
    Memlekette zaten herşey lacka olmuş.Bunlarda bir parçası..
    Bizde aldandık.. Rabbim affetsin.!!..

2. Borsadaki butun tahatalarin sahibi bellidir spk da bu sinemayi hep izlemistir hep kucuk yatirimciya tecavuz

3.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Direk benimde aklıma bu gelmişti.

Ttrak mesela 77 den 25 e geldi şimdi 223 te.
    Otkar 62 yi gördüydü şimdi 328.
    Belki bizde seneye la hem 6 lira temettu aldık hem de hisse şimdi 60 larda diyebiliriz.
    Sayın tilki,
    Hem Ttrak hem de Otkar sahibi kimmiş?
    Bir de Vestl sahibi kimmiş?
    Bu sorulara cevap arayınca insan neden Ttrak'ın 25'ten 223'e, Otkar'ın da 62'den 328'e gittiğini anlıyor.
    Bizim sayın muhterem çok değerli haşmetli patronumuz ise temettü tarihlerini açıklamamakta bir beis görmüyor.
    Hissenin bir haftada 39TL'den 30TL'ye kadar geri gelmesini normal karşılıyor.
    Üstelik arada 1 milyon lot hisseyi de 2TL iskontolu 36.50TL'den çakmayı allandırıp ballandırıp KAP'ta yayınlıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Zorlu -Vestel Grubu hissedarlari ise , Patron Ahmetin elinde oyuncak durumunda..
    Bir arkadaş yazmıştı, Şirketin siyosu ( siyo da nedemekse) genel kurul toplantısına katılmamış..Buyur nurdan yak..
    Kanunlar, teamüller,ortağa saygı, vesaire ,bu heriflerin umurunda değil... istedikleri gibi dansöz oynatıyorlar...
    Ah kardeşim yandın.
    Patron Ahmet dedin.
    Sayın çok değerli KY dostu dürüst işadamı haşmetli patronumuz Ahmet Bey diyecektin.
    Şimdi sana saldırırlar. Hakaret ve tehdit ederler.
    Seni linç edecekler.
    Bence kaç kurtar kendini.

5. Arkadaslar sirketin doviz fazlasi olmasina ragmen, doviz ciktigi zaman sigortalamadan dolayi kur nedeniyle eksi yaziyor diye hatirliyorim.
    https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-484029
    3 aylikta yine bir supriz olur mu diye sorgulamakta fayda var diye dusunuyorum.
    Bol kazanclar. YTD

6.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Genel kurula CEO'nun katılmadığını ben yazmıştım kardeşim.

7. Turkiyedeki borsa tam bir kumarhane oldu eskiden bukadar degilidi burasi spk ne is yapiyor ben anlamiyorum adam kendi sirketide ve tahtasinda istedigi gibi at kosturuyor spk da seyrediyor

8.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Tamamda abi o hisseler aşağıya gelirken koç grubu ne kadar sahip cikmis? Mesela şuan Tüpraş a ne kadar sahip çıkıyor?

Ülkemiz ne ki patronları ne olsun?

Ben sadece şunu demek istiyorum bu saatten sonra iyice ucuzlamış Vestel lotlarımı bu fiyatlardan satmam. Daha da aşağıya gelirse eklerim.

Ancak ve ancak acil nakite sıkışır isem o zaman satarım.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Sayfa 521/766 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •