Sayfa 891/1000 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941991 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 7,121 - 7,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. https://eksisozluk.com/acliktan-olse...?a=popular&p=2

Ekşi de şöyle bir başlık var giydirip durmuşlar ama unuttukları bir şey var 2 milyon nüfuslu Urfa da nasıl oluyorsa (valilik açıklaması)1.5 milyon kişi sosyal yardım alıyormuş,bir ailede en az 5 çocuk olduğu düşünülürse bir aileye neredeyse 2-3 sosyal yardım düşüyor, bu tiplere;koyun,çomar demeden bunu görmek lazım sen eşek gibi çalışırken senin vergilerinle evinde yatarak bu adam aynı parayı kazanıyor,lütfen hesabı olan bir arkadaş bu ayrıntıyı yazsın,adamlar geçim kapısını kapatır mı hiç...

Not:bir yazar anlatmış konuyu benim argümanlarımla..

Not2:siyasi görüşten bağımsız kim hak etmeden bu milletin vergilerini sosyal yardım adı altında dağıtıldığı bu sistemi değiştireceğini söyler ve yine kim batıda elektrik faturası nasıl alınıyorsa orada da alacağım derse oyum onadır...
    Son düzenleme : watcher46; 19-04-2021 saat: 22:07.

2. Hüsnü mahalli biden putin görüşecek diye yazıyor..

3. Şu an Habertürk te Ali Babacan dan Teketek te öğrendiğim bilgidir
    Merkez Bankası ile Hazine arasında gizli protokol yapılmış ve hazinenin MB nin rezervlerini alıp kamubankalarina koyabilme hakkı verilmiş yani MB nin kasasına ziraat bankası veya Vakıfbank halk bankası girip kendi kasasına goturebilirmis öyle anladım .

4. İki kere 64..Kasım'dan öncesine karışmam..L

Ben de 2014 ten sonrasına, pardon 16, 2016 dan sonrasına karışmam..A

Yaşar da görürüz inşallah, Azerbaycan Türkiye ye ilhak olacak, Türkiye dört tarafı denizlerle çevrili vatandır. Düşecek, düşmezse yüzüme tükürün. J

Yalnız kaldı yalnız, etrafı sorgulayamayan kısır bir kadroyla sarıldı, çocukların geleceğini bugün refah olarak yaşadık, hatta bir toplantıda, hepiniz mi bana kumpas kuruyorsunuz..... R

Gemiyi ilk önce fareler terk eder...

5. Dört kere 32 canlı yayın Kerim Rota

6. Türkiye de siyaset yüksek ideal ilkeler üzerinden yürümez insanoğlunun en seviyesiz hırsları , ihtirasları ve opurtunizm üzerinden yürür bunu yeni ogrenmedik .

7.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Şu an Habertürk te Ali Babacan dan Teketek te öğrendiğim bilgidir
    Merkez Bankası ile Hazine arasında gizli protokol yapılmış ve hazinenin MB nin rezervlerini alıp kamubankalarina koyabilme hakkı verilmiş yani MB nin kasasına ziraat bankası veya Vakıfbank halk bankası girip kendi kasasına goturebilirmis öyle anladım .
    Abovv..

Babacan diyor ki; oluk oluk para akacak hazır, bekliyor. Kendi insanımız da var, sermayesini saklamayacaklar..

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Abovv..

Babacan diyor ki; oluk oluk para akacak hazır, bekliyor. Kendi insanımız da var, sermayesini saklamayacaklar..

Hedefleri ve planları kendisini ve pesindekileri bağlar
    Adamın Havalimanı dahil yapımı ve ihalesi eleştirilen her konuda kanal İstanbul dahil bilgisi ve dahli varmış kabul etti.

Beni ilgilendiren protokol olayı idi, abovv falan yazarak olayı küçümseme .

Sayfa 891/1000 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •