Sayfa 892/1000 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 7,129 - 7,136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    İki kere 64..Kasım'dan öncesine karışmam..L

Ben de 2014 ten sonrasına, pardon 16, 2016 dan sonrasına karışmam..A

Yaşar da görürüz inşallah, Azerbaycan Türkiye ye ilhak olacak, Türkiye dört tarafı denizlerle çevrili vatandır. Düşecek, düşmezse yüzüme tükürün. J

Yalnız kaldı yalnız, etrafı sorgulayamayan kısır bir kadroyla sarıldı, çocukların geleceğini bugün refah olarak yaşadık, hatta bir toplantıda, hepiniz mi bana kumpas kuruyorsunuz..... R

Gemiyi ilk önce fareler terk eder...
    Azerbaycan Putin varken zor. Hatta Aliyev ailesi varken de Zor.

2. Şöyle gazete ve köşe yazıları okuyorum. Bu iktidarın gitmesi için. Belirli paydada insanların buluşması gerekir. Millet ittifakı dediğimiz grupta solcu, sağcı, milliyetçi, Kürt, Dindar insanlar var. Gördüğüm bu konuda akp yi eleştirecegim derken ittifakin bileşenlerine zarar veriyor. Dindar birinin hassasiyetine de alkol kullanan birinin yaşam tarzına da Kürt halkının sorunlarına da hoşgörü ile bakmak gerekir. Altını oyunlar RTE ye hizmet eder.

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Süt ve Süt Ürünlerinden Uzak Durun! (Peynir, Yoğurt, Kefir)

https://www.youtube.com/watch?v=eAzLqaAMBxI
    Süt ve süt ürünleri vücuda gerçekten zararlı mıdır bilmiyorum da, süt gerçekten şişkinlik yapıyor ve ya ishal, ya kabızlık olarak dönüyor genellikle tüketince. Beyaz peynir de mide yanması yapabiliyor. Kaşar diye yediklerimiz ise (taze, eski farketmez) kaşardan başka herşeye benziyorlar. Özellikle taze kaşarda kalite en benim diyen markalarda bile yerlerde. Tost yapmak için denedim 2-3 marka hepsi birbirinden rezalet.

Videoyu izledim. Adam doğru söylemiyor olsa bile sırf bu tecrübeler yüzünden süt ürünleri tüketmeyi bırakırım. Videoda duyduklarım da bonusu olur.

Yalnız et tüketmeyi bırakmam söz konusu bile edilemez. O kadar da değil. Kırmızı et yiyemedikten sonra bir erkeğin yaşamasının anlamı yok.

Kırmızı et kırmızı çizgimdir.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Süt ve süt ürünleri vücuda gerçekten zararlı mıdır bilmiyorum da, süt gerçekten şişkinlik yapıyor ve ya ishal, ya kabızlık olarak dönüyor genellikle tüketince. Beyaz peynir de mide yanması yapabiliyor. Kaşar diye yediklerimiz ise (taze, eski farketmez) kaşardan başka herşeye benziyorlar. Özellikle taze kaşarda kalite en benim diyen markalarda bile yerlerde. Tost yapmak için denedim 2-3 marka hepsi birbirinden rezalet.

Videoyu izledim. Adam doğru söylemiyor olsa bile sırf bu tecrübeler yüzünden süt ürünleri tüketmeyi bırakırım. Videoda duyduklarım da bonusu olur.

Yalnız et tüketmeyi bırakmam söz konusu bile edilemez. O kadar da değil. Kırmızı et yiyemedikten sonra bir erkeğin yaşamasının anlamı yok.

Kırmızı et kırmızı çizgimdir.
    Bu adamı çok seviyorum çok farklı görüşleri var....

Marketlerde satılan tost peyniri vadesi geçmiş veya geçmek üzere olan beyaz peynirin eritilmiş halidir...

Süt için adamın dedikleri doğrudur , sindirimi oldukça zordur...

Kırmızı et olayında da adam haklı ama haftada birkaç kez yemekten bence sakınca yok

Kaliteli bir peynir yemek istiyorsanız gravyer tavsiye ederim....

5. aşı sırası gelmiş..

sinovac mı, pfizer-biontech mi yaptırsam bilemedim.. piontekin alerjik reaksiyon riskinden dolayı. var mı piontek yaptırıp komalık falan olan?

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Hedefleri ve planları kendisini ve pesindekileri bağlar
    Adamın Havalimanı dahil yapımı ve ihalesi eleştirilen her konuda kanal İstanbul dahil bilgisi ve dahli varmış kabul etti.

Beni ilgilendiren protokol olayı idi, abovv falan yazarak olayı küçümseme .
    -Protokol olayı geçen hafta açıklandı zaten, kaçırmışsınız.
    -Dahli ve bilgisi olduğunu kabul etti diye genel af mı çıkaralım, anlamadım.
    -Hedefleri ve planları, Türkiye' yi yönetmeye talipse herkesi bağlar, özellikle Anayasanın ilk dört maddesi üzerine olanları.

Aboov dediğim konu, yabancı sermaye ile ilişkileri üzerine idi, küçümsemekten ziyade bunun itirafını kendi ağzından duymanın verdiği şaşkınlık diyelim.

Ve mümkünse 'siz' dilini kullanalım. Saygılar..

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Şöyle gazete ve köşe yazıları okuyorum. Bu iktidarın gitmesi için. Belirli paydada insanların buluşması gerekir. Millet ittifakı dediğimiz grupta solcu, sağcı, milliyetçi, Kürt, Dindar insanlar var. Gördüğüm bu konuda akp yi eleştirecegim derken ittifakin bileşenlerine zarar veriyor. Dindar birinin hassasiyetine de alkol kullanan birinin yaşam tarzına da Kürt halkının sorunlarına da hoşgörü ile bakmak gerekir. Altını oyunlar RTE ye hizmet eder.
    Bunu hep anlatmaya calistik ama sabah ilk once kalkan, ya muhalefet yok birader..! diyor.

Sen ne yapardin diyoruz, tek cumlesi yok.

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    -Protokol olayı geçen hafta açıklandı zaten, kaçırmışsınız.
    -Dahli ve bilgisi olduğunu kabul etti diye genel af mı çıkaralım, anlamadım.
    -Hedefleri ve planları, Türkiye' yi yönetmeye talipse herkesi bağlar, özellikle Anayasanın ilk dört maddesi üzerine olanları.

Aboov dediğim konu, yabancı sermaye ile ilişkileri üzerine idi, küçümsemekten ziyade bunun itirafını kendi ağzından duymanın verdiği şaşkınlık diyelim.

Ve mümkünse 'siz' dilini kullanalım. Saygılar..
    Genel af çıkaralim diyen oldu mu ben böyle bir şey demedim yazdıklarımdan böyle bir mana mı çıkıyor bir daha okuyun , anayasa ve diğer konuları kendisine veya takipçilerine sorun beni enterese etmiyor .
    Kolay Gelsin.

Sayfa 892/1000 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •