-
Arkadaşlar bioen çarşamba akşamı hesaba para dönerse Perşembe aydeme girebiliyoruz doğru mudur
-

Originally Posted by
alpcicek
Arkadaşlar bioen çarşamba akşamı hesaba para dönerse Perşembe aydeme girebiliyoruz doğru mudur
Oransal dagitimda dagitimin ertesi gun para iadesi yapilmaz. Hesaplamalar yetismez
SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

-

Originally Posted by
alpcicek
İkisinden birini seçmeniz lazım. Yahut miktarı ikiye bölüp ikisine birden katılabilirsiniz.
-
Talepler fena değil sanırım ancak halka arzın büyüklüğüde öncekilerden epey fazla bakalım nasıl sonuç verecek. Halkyatırımdan talep ettim 16 bin ziraat yatırımda ise 35 bin küsürlarda talep numarası
-
Televizyonda dakika başı reklamları dönüyor sanırım işler iyi gitmiyor. İlk kez bu kadar reklam yapıldığını gördüm.
-
Tam olarak emin olamamakla ve kesin olamamakla beraber kesinlikle yatırım tavsiyesi içermeyerek içeriden gelen bazı bilgilere göre talebin çok fazla olduğu duyumu alınmıştır. Kesinlikle ytd. Saygılarımla.
-

Originally Posted by
gokhantromso
Tam olarak emin olamamakla ve kesin olamamakla beraber kesinlikle yatırım tavsiyesi içermeyerek içeriden gelen bazı bilgilere göre talebin çok fazla olduğu duyumu alınmıştır. Kesinlikle ytd. Saygılarımla.
🙂 Sanırım, galiba, muhtemelen dağıtım oranı %4.60 hissi kablel vuku
-
Arkadaşlar hisse alımı nezaman gerçekleşir birde geride kalan para nezaman yatar hesaplara
SM-G611F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri