yarın biz kapalı malumlar açık. bakalım malum adam tam dönmüş mü. dans.
yarın biz kapalı malumlar açık. bakalım malum adam tam dönmüş mü. dans.
Biri aşağıdaki yorumu yapmış. İmzamı atıyorum.
Bu ülkedeki kumarbazlar bitmez.
Önce banker vakası (ki ben de dolandırıldım)
Sonra içi boşaltlıp borsda batmış şirketler
Daha sonra çiftlikbank
Küçük hisselerin 100 lerce kat değer kazanması
şimdi borsaya girmesi ardından haftalarca tavan çeken halka arzlar...
yeni olarak da yerli kripto...
Devlet bunlar için tek kuruş harcamamalı.
Batan batsın.
Nasrettin Hocanın kazan hikayesi geldi aklıma. Kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne niye inanmıyorsun demiş Hoca. Paraların katlanarak çoğaldığına inanıyorsan birgün buharlaşacağına da inanmak lazım.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
128 milyar dolar mevzusu 2018 den beri devam ediyor/konuşuluyor, şimdi karşı atak geliştiriyorlar yok borsaya operasyon çektiler, borsa o yüzden düştü falan filan..
O carry tradecileri ürkütmeyecektiniz, onların payandası kalkınca bankalarda, Tüpraşta filan, havada kaldı endeks, zaten son atağı yapmak için güç toplamaya çalışıyordu, yoksa 1800 ler kesin gelirdi..
Carryciler ürkünce, diğer yabancı da ürktü, sonra herkes ürktü, uçlarda yaşıyoruz, Tüpraş 129 u görecekti, yalan oldu..Neymiş Naci araştırıyormuş, çağır araştırma de, araştır ama açıklama dalağını şaparım de, senin adamın değil mi yaw, bu Damat yakacak alayımızı..
Adam benden alıntı yapıyor diyorum adam yoktu diyor bu başlıkta okuduğunu anlama sorunu var sanırım ben kaçayım en iyisi
Jmk sende bu kaçıncı nick artık karar ver kabak tadı verdin artıkın
Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in, yaklaşık 2 milyar dolarla yurt dışına kaçtığı iddia edildi. Siber suçlarla mücadele ekipleri şirketin merkezinde inceleme yaptı. Özer'in 20 Nisan Salı günü Arnavutluk Tiran'a gittiği belirlendi. / HaberGlobal
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri