Dünya'da Nijerya ve Türkiye en çok kripto para yatırımı yapan ülkeler.
Ne gariptir ki Dünyadaki en büyük dolandırıcılar da bu iki ülkeden çıkıyor.
“Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Sistem dağıtım yapıyor abi, bizde zaten para yok fakiriz.
mesela dolların düşeceğini düşünenler oluyor, nasıl bir düşünce tarzı bu, bunu idrak edemeyen piyasada ayakta durabilir mi.
Atatürk ülkeyi kurdu parayı çıkardı. 1 tl 1 dollardı
Yıllardır yükseliyor, hiçbir güç hiçbir iktidar buna engel olamadı, ilerleyen yıllarda da belki biz göremeyecez bu durum değişmeyecek,, altarnatiflerle başka çarelerle nebiliyim işte tl den 6 sıfır atarak bişiiler yapılsada aslında şuan dolların gerçek değeri 8milyon 270bin tl
1 tl 1 dollar iken
8milyon 270bin tane tl 1 dollar
Aç abi 50 yıllık dollar grafikisine bak, 20 sene öncesini 0.001 diye gösterir makina bile hesaplayamıyor.
Hamdım Piştim Yandım
Dow grafı soranlar çok ,
Kapanan topiklerde 34.000 hedefli dow grafımız vardı hedef tuttu.
Yarın müsahit olursam hem bıst , hem dow analizi yapıcam daha doğrusu önümüzdeki 7-8 aylık stratejim olacak.
Son 24 saattir internet sistemlerini kapatan kripto para borsası #Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in, yaklaşık 2 milyar dolarla dün akşam İstanbul Havalimanı'ndan yurtdışına çıktığı öğrenildi haberturk.com/cumhuriyet-tar…
Afferrim oğluma az bile yapmış
Bozkurt ,
Bu yazdıklarının tek kalem cevabı doğru YÖNETİM .
Millet naci gitti diye oldu diyor , tamamda naci haziranda faiz indirse olmıyacakmıydı bu dolardaki hareket ,
Merkezin kasasını yaralı insan olarak düşün , o kan kokusunu alan piyasa oyuncusu saldıracak.
İşte baştan doğru YÖNETİM yapılsa idi olmazdı veya bu kadar yara almazdı ülke.
Turizm den 30 milyar dolar bekliyoruz her sene bizim en büyük gelirimiz bu senede es geçilirsek ne olacak ,
Cari açığa etkisi ne olacak , bak bugun sabah buraya attım iklim değişikliğinin 2050 de Türkiyeyi nasıl vuracağını gitsinler onun üzerine eğilsinler , onlar ne yapıyor KANAL İSTANBUL maliyeti 40 milyar dolar ,
Bu yüzden yazdıklarının tek cvp DOĞRU YÖNETİM.
Tospik reis dipte obo tepede tobo aranmaz sen zaten haklısın. Sen yazdıktan sonra orayı üçgen flama arası bir görüntü olarak değerlendirip 1 tur daha yükselebilir, görüntü olarak tobo ya benziyor diye seni zaten onayladım. Benim yorumum her halükarda patladı zaten o ayrı konu. Üçgen flama ne varsa kırıldı oralarda.
Sindoma Abi, senin dediğin işin kılıfı
kanal olmaz, havaalanı olur o olmazsa f35 olur şu olur bu olur hiçbişii bulunmazsa papaz olur
dünyada ki para baronları senin tl ni her türlü ezer
çünkü sistemi onlar kurmuş, zengin daha zengin olması için dollar boyna yükselir
sen doğru yönetim de yapsan, kanal da yapmasan iktidarı da değiştirsen bu kural değişmez
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri