Sayfa 316/531 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

1. yaw biz fk 5 lere 2 sene önce pahalı diyorduk
    fiyat satışlarda 5'i devirmiş hisselerden pirim bekler oldu
    aklı evveller
    e tabi kayıtsız kalamıyorsun
    alem öyle fiyatlardaki hisseleri taşıyorken
    sen neden ülkenin en güzide firmalarının hissesini taşımayasın.

2.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    yaw biz fk 5 lere 2 sene önce pahalı diyorduk
    fiyat satışlarda 5'i devirmiş hisselerden pirim bekler oldu
    aklı evveller
    e tabi kayıtsız kalamıyorsun
    alem öyle fiyatlardaki hisseleri taşıyorken
    sen neden ülkenin en güzide firmalarının hissesini taşımayasın.
    Bu söylemlerim kısa vadeli söylemlerdir, söylememe gerek yok da , gene de söyleyeyim.
    E tabi bizim kriterlerimiz belli, temelsiz kumar kağıtlarının yanından geçmiyoruz.

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
    cümlemize

birileri bu düşüşü faizci merkez başkanının görevden alınmasına bağlıyor,borsadan kaçışların sebebinin bu olduğunu savunuyor. bu sebepten piyasadan çıkanların cehenneme kadar yolu var,istedikleri kadar aşağı çeksinler onların istediği olmayacak. sonunda yine zarar edip çok daha yukarılardan mallanacak. ekonomi batık,güven yok diyenlerede şaşırıyorum. o zaman ne işiniz var Türk borsasında kardeş, git dow dan bovespa dan falan hisse al , döviz al o daha yakışır olmadı kriptoya kaç.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,051
     Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    birileri bu düşüşü faizci merkez başkanının görevden alınmasına bağlıyor,borsadan kaçışların sebebinin bu olduğunu savunuyor. bu sebepten piyasadan çıkanların cehenneme kadar yolu var,istedikleri kadar aşağı çeksinler onların istediği olmayacak. sonunda yine zarar edip çok daha yukarılardan mallanacak. ekonomi batık,güven yok diyenlerede şaşırıyorum. o zaman ne işiniz var Türk borsasında kardeş, git dow dan bovespa dan falan hisse al , döviz al o daha yakışır olmadı kriptoya kaç.
    Aaaaa senin haberin yok mu koçari bey abi. Dur buraya da atayım bari öğrensin herkes :

https://www.internethaber.com/thodex...si-2179408.htm
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

7.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    aaaaa senin haberin yok mu koçari bey abi. Dur buraya da atayım bari öğrensin herkes :

https://www.internethaber.com/thodex...si-2179408.htm
    Bugün dinlemiştim az geç kaldın güzel abim.

8.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    birileri bu düşüşü faizci merkez başkanının görevden alınmasına bağlıyor,borsadan kaçışların sebebinin bu olduğunu savunuyor. Bu sebepten piyasadan çıkanların cehenneme kadar yolu var,istedikleri kadar aşağı çeksinler onların istediği olmayacak. Sonunda yine zarar edip çok daha yukarılardan mallanacak. Ekonomi batık,güven yok diyenlerede şaşırıyorum. O zaman ne işiniz var türk borsasında kardeş, git dow dan bovespa dan falan hisse al , döviz al o daha yakışır olmadı kriptoya kaç.
    Nerdesin toprağım
    iyice boşladın buraları özlettin kendini.

Sayfa 316/531 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •