Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    2 milyar gaymelik iş lise bitirmemiş adamın işi olduğunu düşünmek insana hakarettir....Daha önce dediğim gibi bu iş ciddi organizasyon gerektir ki bu da ciddi akıllı insanların işin içinde olduğunu işret ediyor...Biz yaşarken perdenin arkasındakilerin kim olduğunu öğreneceğimiz konusunda da şühleliyim

700 bin hesap falan x 3 kişil aile 2.1 milyon kişi voyvoda kazığına oturmuş....
    Rakamlar doğruysa, bir üyeden ortalama yaklaşık 23000TL dolandırmış. Bu kişilere gidip bana 230TL'ni emanet et dese, hadi ordan diyecek insanlar, işin içinde web sitesi- kripto para olunca 100misli parayı nasıl emanet etmişler anlamakta güçlük çekiyorum. Kazanma hırsı insanları fena kumarbaz yapıyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Rakamlar doğruysa, bir üyeden ortalama yaklaşık 23000TL dolandırmış. Bu kişilere gidip bana 230TL'ni emanet et dese, hadi ordan diyecek insanlar, işin içinde web sitesi- kripto para olunca 100misli parayı nasıl emanet etmişler anlamakta güçlük çekiyorum. Kazanma hırsı insanları fena kumarbaz yapıyor.
    E geleceğin yatırımıydı.Dıgıtal altındı,artık eski kafalı davranmanın anlamı yoktu,yeni bir çağ yeni bir düzen geliyordu,sisteme başkaldırıydı,merkez bankalarının sınırsız para basmalarına karşı sınırlıydı,kimlik yok ,takip yoktu özgürlüktü de sonunda para da yokmuş onu kimse demedi.Tek sıkıntı orda çıktı yoksa oraya kadar iyiydi.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    E geleceğin yatırımıydı.Dıgıtal altındı,artık eski kafalı davranmanın anlamı yoktu,yeni bir çağ yeni bir düzen geliyordu,sisteme başkaldırıydı,merkez bankalarının sınırsız para basmalarına karşı sınırlıydı,kimlik yok ,takip yoktu özgürlüktü de sonunda para da yokmuş onu kimse demedi.Tek sıkıntı orda çıktı yoksa oraya kadar iyiydi.
    Sorun borsada, kripto parada değil. Sonuçta parayı cüzdana çekebiliyorsunuz diye biliyorum. Ama ticaret yapmayacaksanız parayı cüzdanda tutmanın borsada tutmaktan daha doğru olduğu ortaya çıktı.

Merkeziyetsiz bir yapı talep edip, bu yapının unsurlarından biri kazık atınca merkezden yardım istemek işin ironik kısmı olsa gerek.

Toparlarsak kuyumcudan altın aldığınızda sahte çıkma imkanı nasıl varsa bu kripto borsasındada parayı çekesiye kadar ortada para olmama ihtimali olduğunu öğrenmiş olduk. Şimdi borsaların merkeziyetsiz bir yapıda güvence olarak ne arıyacaklarını izleyeceğiz.

Kripto param yok. Ama eskisi kadar olumsuz bakmıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Sorun borsada, kripto parada değil. Sonuçta parayı cüzdana çekebiliyorsunuz diye biliyorum. Ama ticaret yapmayacaksanız parayı cüzdanda tutmanın borsada tutmaktan daha doğru olduğu ortaya çıktı.

Merkeziyetsiz bir yapı talep edip, bu yapının unsurlarından biri kazık atınca merkezden yardım istemek işin ironik kısmı olsa gerek.

Toparlarsak kuyumcudan altın aldığınızda sahte çıkma imkanı nasıl varsa bu kripto borsasındada parayı çekesiye kadar ortada para olmama ihtimali olduğunu öğrenmiş olduk. Şimdi borsaların merkeziyetsiz bir yapıda güvence olarak ne arıyacaklarını izleyeceğiz.

İyi de sn egeli benim bildiğim bu sistem genelde aracı kurumlar üstünden yürüyor.Herhangi bir aracı kurum toz olduğunda sonuç ortada.Bu aracı kurumların global olanları da aynı durumda, ortadan kaybolsalar global olarak da benim anladığım hukuken hiç bir hakkınız yok.Sistemin özgürlük ve gizlilik olarak lanse edilen en önemli yanları aynı zamanda zayıf nokta.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    İyi de sn egeli benim bildiğim bu sistem genelde aracı kurumlar üstünden yürüyor.Herhangi bir aracı kurum toz olduğunda sonuç ortada.Bu aracı kurumların global olanları da aynı durumda, ortadan kaybolsalar global olarak da benim anladığım hukuken hiç bir hakkınız yok.Sistemin özgürlük ve gizlilik olarak lanse edilen en önemli yanları aynı zamanda zayıf nokta.
    Sn hkm benim anladığım burada mkk yine borsanın kendisi siz malınızı kaydettirip işlem yapıyorsunuz aldığınız malı kaydiden fizikiye çeviresiye kadar orada tutuyorsunuz. Fizikiden kasıt kripto cüzdanına atmak.

Dolayısıyla hukuken bir hakkınız mutlaka vardır. Ancak resmi olarak sizin paranızın banka hesabınızdan çıkması sonrasındaki işlemlere nasıl kanıt gösterirsiniz bilemiyorum. Zira banka defterinde bile banka defteri ile banka kayıtları arasında uyumsuzluk olduğunda banka kayıtları esas alınır yazıyor. Burada bu borsanın kayıtları nerede vardır. Kullandığınız arayüzde veya varsayıyorum epostanıza gelen bildirimin resmiyeti nedir bilemiyorum. Bunları izleyip öğreneceğiz.

Ben kriptoda akıllı kontrat işi ile ilgili iş modellerini merak ediyorum.

Akıllı kontrat kısaca iki tarafın önceden mutabık olduğu bir şarta bağlı olarak şart gerçekleştiğinde otomatik olarak bir taraftan diğer tarafa kripto paranın transferini esas alıyor. Bu sistem ile iki taraf üçüncü bir tarafın hakemliğine ihtiyaç duymadan işlem yapabiliyor. Bunlar ilgi çekici konular. Ama işleyişi ve yaygınlaşmayı görmek gerekiyor.

O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku

kriptoda
    Şirkete mi ortak oluyorsun ,hayır
    Bir ülkenin para birimini mi alıyorsun , hayır
    Sınırlı kullanımı olan bir emtia mi alıyorsun hayır
    Hizmet, ürün mü alıyorsun hayır

ne aldığını bilen var mı? Herkes aldığı için alınan birşey.. ponzi deniyor heralde bu durumlara

YTD

Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    kriptoda
    Şirkete mi ortak oluyorsun ,hayır
    Bir ülkenin para birimini mi alıyorsun , hayır
    Sınırlı kullanımı olan bir emtia mi alıyorsun hayır
    Hizmet, ürün mü alıyorsun hayır

ne aldığını bilen var mı? Herkes aldığı için alınan birşey.. ponzi deniyor heralde bu durumlara

YTD
    Kripto parada bir hizmet alıyorsunuz. Taşıma ve saklama hizmeti. Paranızı içine atıyorsunuz. Hırsız bulamıyor. Sınır tanımıyor.

Herkes aldığı için alınan şeye sanırım pırlanta yüzük deniyor. Ve genelde sertlik derecesi yüksek taşa bana göre ederinden fazlası veriliyor. Üstelik bir işe yaramıyor. Peki neden 20 sene önce düz altın yüzük varken bugün nişanlı veya eş istediği alıp değerini sorgulamayanlar. neden kriptonun değerini sorguluyor

Bir kez daha söyleyim kripto yatırımım yok. Hala neden facebook, google, apple gibi firmaların bu işe girmediğini anlamıyorum bu nedenle soru işaretlerim var. Ama bir paradigma değişimi oluyorsa bunada direnmeye niyetim yok. İzlemeye devam.

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Kripto parada bir hizmet alıyorsunuz. Taşıma ve saklama hizmeti. Paranızı içine atıyorsunuz. Hırsız bulamıyor. Sınır tanımıyor.

Herkes aldığı için alınan şeye sanırım pırlanta yüzük deniyor. Ve genelde sertlik derecesi yüksek taşa bana göre ederinden fazlası veriliyor. Üstelik bir işe yaramıyor. Peki neden 20 sene önce düz altın yüzük varken bugün nişanlı veya eş istediği alıp değerini sorgulamayanlar. neden kriptonun değerini sorguluyor

Bir kez daha söyleyim kripto yatırımım yok. Hala neden facebook, google, apple gibi firmaların bu işe girmediğini anlamıyorum bu nedenle soru işaretlerim var. Ama bir paradigma değişimi oluyorsa bunada direnmeye niyetim yok. İzlemeye devam.
    Kripto avantajlarını resmi para birimleri de kazanırsa ne olur düşünmek lazım.

Diyelim ki ürettiler sürdüler, Dijital Euro, EUROCOİN diyelim, USDCOİN, TLCOİN, hepsi de birebir gerçek değerlerine eşitlense;

-Foreks ticareti acayip güvenli yeni bir boyuta kavuşur bireysel KY için atıyorum, sabah şifreli flashı takarız bilgisayara, aktarırız parayı fiziki cüzdandan sanal cüzdana, Eurocoin sat TLcoin al, aldığın TL yi tekrar çek flasha...aktar cep telefonuna NFC ile alışveriş yap...ya da tersini, ya da EURUSD arası neyse..mesele dijital ortamda para taşımak, bunu güvenle hızla transfer etmek, change etmek değil mi...

İyi de, bu olunca, şimdiye kadar bu üretilen coinler ne olacak...bence bu kripto meselesi erken evresinde yeni çağın para transfer aracı...bu şekilde kalmaz..merkeziyetsiz, ardında devletin olmadığı, kontrolsüz bir paraya/değere müsaade edilmez, diğer paralar bu yeteneğe kavuşturulur..gidişat böyle olmalı...

Çok karışık konu, göz ucuyla takip ettiğim kadarıyla edindiğim izlenim diyelim..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •