Sayfa 958/1000 İlkİlk ... 458858908948956957958959960968 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 7,657 - 7,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. İstanbul'da evini satıp tüm parasını kripto paraya yatıran 50 yaşındaki emlakçı adam, tabancasıyla başına tek el ateş ederek intihar etti...NTV

https://www.ntv.com.tr/turkiye/kript...JkeIiRNf5lUSaA

2. Antalya'da kripto para uzmanı ölü bulundu
    Antalya'da yaşayan İran vatandaşı, kaldığı apartın odasında ölü bulundu. Kalp rahatsızlığı olduğu belirtilen kişinin, gayrimenkul ve sanal para üzerine danışmanlık yaptığı öğrenildi.

https://www.ntv.com.tr/turkiye/antal...M0GGHIkIuVQ6rw

3. Doktor, ama biriniz yazının başını diğeri kıçını alıntılayarak cevap verirse olmaz ki..

Ben mevzuyu hiç bilmiyorum....

Yalnız twitter'a bakıyorum da, bunu alıp satmayan bi biz kalmışız herhalde...

4.  Alıntı Originally Posted by nihavent Yazıyı Oku
    İstanbul'da evini satıp tüm parasını kripto paraya yatıran 50 yaşındaki emlakçı adam, tabancasıyla başına tek el ateş ederek intihar etti...NTV

https://www.ntv.com.tr/turkiye/kript...JkeIiRNf5lUSaA
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bunların aralarında gerçekten çok dolandırıcı var. 2013'ten beri takip ediyorum bu piyasayı batıp giden, kullanıcılarını dolandıran onlarca yabancı borsa gördüm.

Türkiye'de son 6-7 senedir sadece 2-3 büyük coin borsası işlem yaptırıyorken geçen seneden itibaren sanıyorum onlarcası türedi. Bunların bir kısmı üzgünüm ki takıp kaçacak.

O zaman işte Çiftlikbank'tan beter binlerce mağdur çıkacak ortaya.

Coinciler kızıyorlar coin'e çiftlikbank muamelesi yapınca ama zannediyorlar ki herkes kendileri gibi çok bilinen borsalarda işlem yapıp işlem yapmıyorken coinleri soğuk cüzdanda tutuyor...

Öyle bir dünya yok. Kriptodaki dolandırıcılık öyle yüksek seviyede ki çoğunluğun korunması mümkün değil. Çok fazla kelle gidecek en sonunda şikayetler, intiharlar çığırından çıkınca da devlet ne biliyim doldurun sonunu kendiniz.

Televizyonda gördü diye, favori yutuber'ında reklamını gördü diye cacık borsalarda hesap açan yüzlerce insan var. Bunlara da kızamazsın şimdi siz niye bu kadar aptalsınız diye. Reklamını gördük güvenilir zannettik üye olduk diyecekler. O bahsettiğim görece güvenilir büyük borsalar da aynı reklamları veriyorlar aynı kanallara ki bunların da tüymeyeceğinin garantisi yok.

Tam 90'ların sonu ortam. :D Wild wild west.

ytd
    Başlıyoruz

5. dotcom crash'inden önceydi herhalde bu bankerler, çok kazandıran bankalar falan filan. Ben hayal meyal hatırlıyorum o dönemleri. Birebir aynısı yaşanıyor. Yabancı borsalar da tarihi zirvelerde, coin'ler her kanaldan 7/24 pompalanıyor

yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Adamın biri 2010 yılında 10.000 bitcoin ile iki karışık pizza almış.
    Benim kriterim budur. Üstü köpüktür. Ve fiyatı birgün bu seviyelere gelebilir tekrar.
    Yatırım yapanlar dikkati olsun bence.
    Herkes o pizza konusuna takılıyorda, pizzacı parayı ne yaptı soran yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7. 2 kere 64 ün kaynağı Cem Uzan mış, ilk 24 Aralık 2020 de twit atarak bu yalanı başlatmış....

Ortalık karışık, eğilin...ıslık çalın..hava su civa pitkoyin..

Vay vay vay Cem Uzan demek ha...belliydi zati...

8.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Herkes o pizza konusuna takılıyorda, pizzacı parayı ne yaptı soran yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    4 pizza parasına satmıştır. :D

Sayfa 958/1000 İlkİlk ... 458858908948956957958959960968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz