Sayfa 151/997 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201251651 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 1,201 - 1,208 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. Bu Melih Gökçek in iddiasından ziyade zarar kısmı RTE nin dikkatini çekmiştir. Bu konuda bir müdahale olabilir. Ha muhtemelen Gökçek'i de öpmüşler hissi oluştu bende.

2.  Alıntı Originally Posted by Sanane Yazıyı Oku
    İşin dalgası bir tarafa, nurtopu gibi bir küresel krizin başındayız sanki.

Coinlere ciddi miktarda para koyan ticaret kesimi, esnaf ve vatandaş servetlerinin çok önemli bir kısmını kaybetmiş durumda.

Günlükte % 10-25 gibi görünen düşüşler yanıltmasın. Düşüş dün gece geç saatlerde başlamış. Dün geceden bu yana % 40'tan fazla düşen coinler var.

Bu da düşüşün küresel boyutta bir tetikleyici olabileceğini gösteriyor..

Türkiye'ye gelince. dün geceden bu yana meydana gelen düşüş bile bizim coin yatırımcılarının servetlerinde ciddi bir erimeye neden olmuştur.

Allah sonumuzu hayır etsin inşallah...
    Çoğu coin son bir ayda 7 8 kat yükseldi.. Bu piyasada eski olanlar için sorun yok.. Lakin son 10 15 gün giren kişiler çok ciddi bi düzeltmeye yakalandılar ve elektrik parası, su parası gibi ihtiyaçlarını buradan karşılamak için girdiyse çok ciddi olarak paraları buharlaştı... 28 ayda bitcoin 20 binden 540 bine geldi ve bence 250 binlere kadar düzeltme yapacak.. Bu durumda altcoinlerde yüzde 90 95 lere kadar düşüş olabilir.. Bi çok alt coin 300 400 kata varan yükselişler yaşamıştı
    OMAHALI

3. Tek bildiği yatırım altın olan bir sürü insan köşe dönmek için paralarını bitcoine yatırmış.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Aya yol yapacağız diyerek , projeye ortak etmek için de para toplanabilir.
    Havs ve dört tekerlekli için para toplayıp tombala çekenler var.
    Son günlerde çöpçü maymunu, birinin reklamında şebeklik yapıyor.
    Oradan feryat figan gelirse hiç şaşırmam !
    Sadece sesli düşünüyorum ! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

5. Elektrik su parası içi giren 100 200 500tl kaybetmiştir max.

Aslında şu altcoin ponzilerini 5-10 kaldıraçla shortlamak fikri fena durmuyor

YTD
     Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Çoğu coin son bir ayda 7 8 kat yükseldi.. Bu piyasada eski olanlar için sorun yok.. Lakin son 10 15 gün giren kişiler çok ciddi bi düzeltmeye yakalandılar ve elektrik parası, su parası gibi ihtiyaçlarını buradan karşılamak için girdiyse çok ciddi olarak paraları buharlaştı... 28 ayda bitcoin 20 binden 540 bine geldi ve bence 250 binlere kadar düzeltme yapacak.. Bu durumda altcoinlerde yüzde 90 95 lere kadar düşüş olabilir.. Bi çok alt coin 300 400 kata varan yükselişler yaşamıştı

6. Kabine değişikliği okur. Eski bakanlardan Recep Akdağ, Taner Yıldız, Faruk Çelik, Veysel Eroğlu, Binali Yıldırım, Nihat Zeybekci gibi isimlerden bazıları girebilir. Parti oy kaybında. Kimlerin gireceğini bilmiyorum tahmin ediyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kabine değişikliği okur. Eski bakanlardan Recep Akdağ, Taner Yıldız, Faruk Çelik, Veysel Eroğlu, Binali Yıldırım, Nihat Zeybekci gibi isimlerden bazıları girebilir. Parti oy kaybında. Kimlerin gireceğini bilmiyorum tahmin ediyorum.
    Bu parti daha dikiş tutmaz. Her taraf yolsuzluk. Eski dürüst bakanlar ve milletvekilleri tasfiye edildi.

8.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Elektrik su parası içi giren 100 200 500tl kaybetmiştir max.

Aslında şu altcoin ponzilerini 5-10 kaldıraçla shortlamak fikri fena durmuyor

YTD
    Short bildiğim kadarıyla sadece bitmartta kumar diye bi uygulamasında var ve burda viopta nasıl çoğu short kovalıyorsa bitcoinde short kovalayan bilinçli bi kitle var.. Altcoinlerde pek short kovalayan duymadım çünkü marjlar çok geniş.. Bitcoin garan işc tahtası gibi hareket ediyor daha makul.. Lakin 200 binden beri 540 bine short kovalayanlarda çok ciddi bi kayıp yaşadı
    OMAHALI

Sayfa 151/997 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201251651 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •