Sayfa 176/997 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: Viop XXXIII

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    murat bardakçı'dan bahsettin ben de tam olarak "ne dedi ?" dedim cevap vermedin. milyon rakamını diline dolamışsın nakarat gibi sürdürüyorsun.. bardakçı 900 bin kişi techir edilmiş diyor ama ne kadar kayıp var bunu sen milyon 'a yuvarlayarak veriyorsun.. herhalde daha büyük rakam olunca daha güzel olacak ?? bunu ermeniler çok sık yapıyor yıllardır görüyoruz. orhan pamuk, veya murat belge farketmez.. bunlar batıdan onay almak için her şeyi yapacak kişiler..
    Yazayım...
    Sen cumhuriyet çocuğusun,tarafsın. Bu doğru bir yaklaşım... Yıllarca aynı nakaratı tekrarlayıp
    duran iktidarlarca söylenenleri hepimiz biliyoruz.. KATLİAM Yok..Ok.. Rahat uyu..

Karşıda haçlı zihniyetine sahip, her zaman bizi yıkmaya çalışan dış güçlerce oluşturlmuş yalanlar var.. OK..
    Buna da inanabilirsin.. Rejimin selameti,ülkedeki insanların rahatı huzuru için söylenebilir..Anlarım..! (Halka dair söylemler)

Öyleyse, TALAT PAŞA niye Berlin' kaçtı.. ..Enver azarbaycan ve TAcikistan'a neden gitti..Oralarda saklandı.Ve infaz edildi..
    ATATÜRK bile bir ara saklandı, işgal kuvvetlerinden... Ermeni katliamlarına karıştığı iddiasıyla!
    Kendini asla İttihatçı zümreyle anılmasını istemedi,mesafe koydu..!
    MALTA SÜRGÜNLERİ neydi mesela?

Gerçekler var, birde vatandaşa yutturulan gerçekler var.! Hangisini kabul edersen et..tercihin senin..

TC devletinin resmi söylemleri,senin için yeterli ve kabul edilebilir ise,sorun yok...!
    BAna yetmiyor ..mesele bu

2. Amerikos hep derim devlet görünümlü sirket
    A.Ş . Ltd . Komandit farkmaz
    Kar amaçlı hersey mubah
    Bu kadar Ukrayna Ortadoğu sıkışmış
    Altına yapmaz
    Onay veremez
    Hiç kimse heveslenmesin
    Baydın da koca kafa zaten
    Kafanın kemik kısmı iri
    Beyin mercimek
    )))))

...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4. Şimdi bizimkiler
    Çok çalıştık gittik Kulis yaptık
    Kazandık
    Başardık vs cs
    Muhabbeti
    Koy koy suyundanda

5. Habertürkte Tevfik Göksu yu izliyorum...ben hayatımda böyle demagog gormedim... inanılmaz bir adam negatif anlamda...

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Yazayım...
    Sen cumhuriyet çocuğusun,tarafsın. Bu doğru bir yaklaşım... Yıllarca aynı nakaratı tekrarlayıp
    duran iktidarlarca söylenenleri hepimiz biliyoruz.. KATLİAM Yok..Ok.. Rahat uyu..

Karşıda haçlı zihniyetine sahip, her zaman bizi yıkmaya çalışan dış güçlerce oluşturlmuş yalanlar var.. OK..
    Buna da inanabilirsin.. Rejimin selameti,ülkedeki insanların rahatı huzuru için söylenebilir..Anlarım..! (Halka dair söylemler)

Öyleyse, TALAT PAŞA niye Berlin' kaçtı.. ..Enver azarbaycan ve TAcikistan'a neden gitti..Oralarda saklandı.Ve infaz edildi..
    ATATÜRK bile bir ara saklandı, işgal kuvvetlerinden... Ermeni katliamlarına karıştığı iddiasıyla!
    Kendini asla İttihatçı zümreyle anılmasını istemedi,mesafe koydu..!
    MALTA SÜRGÜNLERİ neydi mesela?

Gerçekler var, birde vatandaşa yutturulan gerçekler var.! Hangisini kabul edersen et..tercihin senin..

TC devletinin resmi söylemleri,senin için yeterli ve kabul edilebilir ise,sorun yok...!
    BAna yetmiyor ..mesele bu
    kendim okuyabiliyorum merak etme.. ve kanaatim kesinlikle soykırım olmadığı yönünde..

olaya yine gizem katmaya çalışmışsın. neden kaçtılar filan diye? bunlara gerek yok..iki tanesi ermeniler tarafından öldürüldü, enver paşa ise doğuda bir savaşta öldü.

diğer yandan dunya da her ülkenin kendi hikayesi vardır..yeni nesillere aktardığı.. bence biz bunu tam iyi yapamıyoruz.. milli eğitim konusu aksak ilerliyor.. benim yetkili olduğum bir durumda çok radikal bir modernleşme hamlesi kesin yaparım..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7. Ordaki şirketi kuran ve sahiplenen ibrahim linkoln un Tayfası
    Hata yapıp iç savaşta kuzey kazaninca
    Kafaya iki tane delik açtılar ibrahim linkoln arabalarının E olcak o kadar bu devirde hata olmaz abi
    O şey çıkmaz
    Boşa Ermeniler heveslenmesin
    Hadi ben Yatanzi - Nash. John Nash

Malta sürgünü demişsin..

yarım bilgiler durmadan.. önce murat bardakçı konusu..şimdi malta sürgünleri mevzusu.. olaya gizem katarak..resmi tezlere inanmayabilirsin ama kendi bilgilerin de en azında tutarlı olmalı..

o dönemde istanbul ingiliz işgali altında.. ve tüm süreç ingiliz kontrolü altında ilerliyor.. bunu da belirtmen lazım..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 176/997 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •