Sayfa 183/997 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by nihavent Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Kerem gibi etki ajanları hem bu forumda hem de sosyal medyada faaliyetlerini icra ediyorlar,TÜRK halkını aşağılayan her kim olursa dersi verilmeli.(eleştiriye açığız ama aşağılanmayı kabul edemeyiz)
    İstihbarat mücadelesinde yeni boyut etki ajanlığı.

https://www.milliyet.com.tr/yazarlar...anligi-6464613

2. Bir şey çıkmaz bu işlerden korkmaya gerek yok. İş ciddi olsaydı Biden cumhurbaşkanını aramazdı.

Bana kalırsa Biden dedi ki bak ben seçimlerde Ermenilere söz verdim soykırım desem bile sorun olmaz ama beraber tüm sorunları hallederiz.

Adam ortak çalışma falan demiş daha ne olsun.

3. Mustafa Can kardeşim güzel demiş
    Baydin o pozisyonda fazla duramaz
    Boş yapıyo
    Çene düşük
    İlgi odağı olamıyo
    O yüzden show unu yapıp olayı hastalık Demans kemik eğriliği skolyoz salyangoz longoz cilingoz gibi sebeplerden
    Kamalla Harris e devretmek zorunda
    Oyun esas ondan sonra senlencek diye tahminliyom

4.  Alıntı Originally Posted by nihavent Yazıyı Oku
    İstihbarat mücadelesinde yeni boyut etki ajanlığı.

https://www.milliyet.com.tr/yazarlar...anligi-6464613
    Büyük uyanış kitabında oktay sinanoğlu'nun Türkiye'deki sayılarının 200 binin üzerinde olduğunu iddia ettiği hainler.

Türkler hiç bir toplulukla anlaşamaz, öyle..
    Bu topraklarda yahudiler sürüldü, rumlar göçe zorlandı, kürtler yokmuş gibi davranılıyor,
    yıllardır bitmeyen kürt-türk savaşı... Araplarla savaşımız halen devam ediyor...
    anlaşamıyoruz kimseyle..
    Ya Sivasta yakın tarihte insanları yaktık.. ! Ne çabuk unuttuk?
    Dersim kürt isyanı/katliamı hâla açıklanamıyor,tam yazılamıyor..?!
    Sarıkamışta Enver,yazlık ayakkabılarıyla göz göre göre,insanları ölüme atmadı mı?
    Kafası kesilmeyen sadrazam var mı?
    Kardeşini,amcasını veya ailden birini katletmeyen kaç padişah çıkar??!

Onlar yapmadı mı? Onlarda yaptı.. sende yaptın..

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Argumanları zayıf olan BIDEN'e yazıver... Burada TR'ün türke propogandası fayda etmez...
    Doğrular budur diye,KONGREye, Biden'e yazacaksın.. kabul ettireceksin...

Benim inandığım gerçeği değiştiremeyeceğin gibi?
    Bildiğiniz bir şey varsa konuşun,yoksa susun bizim gibi kenarda okuyun öğrenin. Adam her dediğinizi bilgiyle, sizin sunduğunuz argümanlarla ezmis geçmiş,halen demogoji peşindesiniz. Yok 128 milyar dolar mış, Erdoğan mış ,ABD miş falan. Konuyu başka şeylerle sulandırıp çorba peşindesiniz. Hiç okuduğunuzu anlama kabiliyete demi yok. Kendi cehaletinizi insanları salak yerine koyarak geçiştirmeye çalışmayın. Nerelere kimlere kulis yapmak istiyorsaniz onlarla birlikte bogulun inşallah.

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Türkler hiç bir toplulukla anlaşamaz, öyle..
    Bu topraklarda yahudiler sürüldü, rumlar göçe zorlandı, kürtler yokmuş gibi davranılıyor,
    yıllardır bitmeyen kürt-türk savaşı... Araplarla savaşımız halen devam ediyor...
    anlaşamıyoruz kimseyle..
    Ya Sivasta yakın tarihte insanları yaktık.. ! Ne çabuk unuttuk?
    Dersim kürt isyanı/katliamı hâla açıklanamıyor,tam yazılamıyor..?!
    Sarıkamışta Enver,yazlık ayakkabılarıyla göz göre göre,insanları ölüme atmadı mı?
    Kafası kesilmeyen sadrazam var mı?
    Kardeşini,amcasını veya ailden birini katletmeyen kaç padişah çıkar??!

Onlar yapmadı mı? Onlarda yaptı.. sende yaptın..
    Halen demogoji, olayları saptirip , yuvarlak ithamlarla prim yapma peşindesiniz.

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Turke Turk probagandasi yapmak deyimi meslek hayati Turkiye ve Turkleri asagilamakla gecen, buyuk bas FETO'culerden Mehmet Altan ve Ahmet Altanin babasi Cetin Altan'a aittir.

Devrim arabasi projesinede zamaninda en cok camur atan, alay eden ve dalga gecenlerden biride bu Cetin Altan idi.....

Bunlar Hepsi tesaduf seylerdir tabi...(!!)
    ŞERİATÇILARIN ,ülkeyi ele geçirdiğinden bu yana,
    aydın/entellektüel kesim tamamen dışlandı..söylediklerini yadırgamıyorum..
    ülkede imam hatipli ve ilahiyatçı dışında BİLİM ADAMI,AYDIN kalmadı...

Rahmetli Çetin ALTAN'I severdim.Okurdum İlber Hoca'ya göre Türkçeyi en iyi kullanan ender yazarlardan biriydi..
    Ama sen nefret ediyorsun.. Bu zamane insanı öyle SADECE NEFRET,anlamadığını, tanımadığını,okumadığını...!

Sayfa 183/997 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •