Originally Posted by Moruk Ben kendimi boy aynasında şöyle görürürüm tabi bu bi dev aynası değil Bi gün ölmekten başka hiçbişeye mecbur değilim cevap vermek için yazıyorsun sanırım, ülkeden bahsederken, kişileştirdin konuyu,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar yatırım tavsiyesi değildir,...
Originally Posted by indregandi cevap vermek için yazıyorsun sanırım, ülkeden bahsederken, kişileştirdin konuyu,.. Ya senle kim ortak olur Ya Mecbursan sen Sana ortak olacak olan mecbur mu Bi düşün . Bu istersen Yani sen olmayacak farazi hayallerini yazarken benim yazılarımı alıntılıyon da Bi de hesap mı vercez sana
Originally Posted by Moruk Ya senle kim ortak olur Ya Mecbursan sen Sana ortak olacak olan mecbur mu Bi düşün . Bu istersen Yani sen olmayacak farazi hayallerini yazarken benim yazılarımı alıntılıyon da Bi de hesap mı vercez sana sen kimsin moruk, sen yazmadan ben seni niye alıntılıyım, yazıların ortada senin,..
Originally Posted by indregandi sen kimsin moruk, sen yazmadan ben seni niye alıntılıyım, yazıların ortada senin,.. Iyi de niye alıntılıyon kardeş İlgini çekiyo sa okey de Yok kişiselleştirmişim vs tuhaf yorumlarında var Niye kişiselleştireyim Ben. Sana sorayım bir soru o zaman? Senle ortak olacak yer nere ?
Originally Posted by Moruk Iyi de niye alıntılıyon kardeş İlgini çekiyo sa okey de Yok kişiselleştirmişim vs tuhaf yorumlarında var Niye kişiselleştireyim Ben. Sana sorayım bir soru o zaman? Senle ortak olacak yer nere ? hay allah kardeşim bak işine sen, ...
Forum Rules
Yer İmleri