dolar dün dediğim 8.40 iken piyasalar açık olsa satardım
yarın 8.40 üstü açarsa bakarım duruma
dolar dün dediğim 8.40 iken piyasalar açık olsa satardım
yarın 8.40 üstü açarsa bakarım duruma
bir halt olacağı yok.
Kuru öksürüğe karşı etkili demleme usulü.. gülhatmi https://www.ebitki.com/?hq=68&gr=yazilar . Gecmiş olsun
Bu test yani PCR başından beri sorunlu , geçen hafta NTV de Osman Müftüoğlu nün programinda testin doğruluk oranı ortalaması yüzde 60 dedi , bu lafı interneti taratın kolaylıkla bulamazsınız sunucu kadın da şaşırdı , internette yüzde 98 yazıyor oysa test atalarinizdada caretta caretta larda da pozitiflik bulabilir dünya saglik örgütü Türkiye yi çok test yapiyorsun aferin diyor , ilk virüs çıktığında da DSO Türkiye ye , İran la sinir kapısını kapatma diyordu
Geçen hafta medyatik bir salakla bu testi tartıştım böyle dangalakliklar topluma pompalanip gercek bilgilere ulasamazsak sitttin sene korona yaşayacagiz hastalığın teşhisi gerçekleşmezse yalancı negatifler piyasada dolaşıp sürekli virüs yayacak.
pozitifte sıkıntı az oluyor ama negatiflerin bir kısmının gerçek negatif olmadığını herkes biliyor
bir halt olacağı yok.
Naci Ağbal Plan ve Bütçe Komisyonu toplantısında, bir sonraki toplantıda ben bu konuyu araştıracağım size de rapor olarak sunacağım tamam mı demiş...bakın bunu yeni duydum, konuşuldu veya kaçırdık gözden, biz dedikodulardan yürüyorduk halbuki...
17.28 den itibaren
Ayhan abi geçmiş olsun o biraz morallede ilintili herseye stres yapma geçer Herhalde yani
Yer İmleri