Originally Posted by Fuat Soylu Ben boyumun ölçüsünü aldım Daha da başkasına hoşgeldin değerli görüşlerin için tşk vs. demem. Bir tek Market hocamı çok sevdim. O da daha acemi yatırımcı ondan... benim gibi Ama benim kafa biraz kalın, geç öğreniyorum O hızlı öğreniyor Estagfurullah fuatim sen adamsin Market ustada gelince Kendisi bas tacidir
Originally Posted by Pestilence Üstadım ne diyorsun bu yükselişe 🤗 Üstad teknoloji 1,90 civarı 🤗🤗🤗
Originally Posted by Pestilence Üstad teknoloji 1,90 civarı 🤗🤗🤗 Zabanan ne dedim Bessss olacak o beeees Olmazsa alsin o 1.90 i biyerine ... Lar
Originally Posted by Webster Zabanan ne dedim Bessss olacak o beeees Olmazsa alsin o 1.90 i biyerine ... Lar 2,07 oldu üstadım ha gayret 🤗🤗🤗🤗
Originally Posted by Webster Vebam gardasim saril bana Bugun bizim gunumuz gardasim Üstadım ister de sarılmam mı? 🤗🤗🤗🤗
Fuatim link demismiydim
Originally Posted by Webster Fuatim link demismiydim Üstad dediğinizde 41 idi 😛😛
Bana göre, daha doğrusu beni bağlar. bist 100 yukarı döndü. yani 16,30 dan sonra bozacak gibi görünmüyor. galiba web üstad yine haklı çıktı. işlem hacmi çıkışı destekliyor gibi gibi
Forum Rules
Yer İmleri