Sayfa 171/1002 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Borsada bu pozitif açılış "fake" mi acaba, beklentinin tam tersi...
    hayir. Iste burasi Turkiye. beklentileri kim kuruyor?!
    Canlar gider heyyyy

2. IPB'nin performansına ne diyorsunuz? Gerçek anlamda "değişken" olarak yönetilen bir fon bulduk sonunda sanırım. 10K'lık deneysel almıştım bir kaç ay önce, o zamanlar %60-70 hissedeydi, şu an gözüme çarptı BİST'teki şu ciddi düşüşten etkilenmemiş, tamamen hisseden çıktılar sanırım. Bilinçli olarak sıfırladılarsa ve piyasa yükselişlerini de ıskalamazlarsa değişmez fonlarımdan biri olur, oranımı da yükseltirim.

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=IPB

3. Turizm fonu tgr 3.08 , alternatif enerji aoy ise 7.41 getirmis. Aoy iklim zirversinden oldukca olumlu etkilenmis olsa gerek. Turizm tarafinda da yavas yavas pozisyon almali mi acaba ne dersiniz ? yatirim tavsiyesi degildir.

4.  Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    IPB'nin performansına ne diyorsunuz? Gerçek anlamda "değişken" olarak yönetilen bir fon bulduk sonunda sanırım. 10K'lık deneysel almıştım bir kaç ay önce, o zamanlar %60-70 hissedeydi, şu an gözüme çarptı BİST'teki şu ciddi düşüşten etkilenmemiş, tamamen hisseden çıktılar sanırım. Bilinçli olarak sıfırladılarsa ve piyasa yükselişlerini de ıskalamazlarsa değişmez fonlarımdan biri olur, oranımı da yükseltirim.

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=IPB
    Ben uzun zamandır elimde tutuyorum.
    Gözden kaçan bir fon ama oldukça başarılı.
    Saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Ben uzun zamandır elimde tutuyorum.
    Gözden kaçan bir fon ama oldukça başarılı.
    Saygılar.
    Sayın Onurbey;
    Sayın meesut'un yorumuyla birlikte değerlendirirsek IPB'nin daha popüler değişken fonlara göre nispeten fon toplam değerinin biraz küçük olması mı bu hızlı değişime izin veriyor? Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.

6. Merkez kur %0,72 artış

7.  Alıntı Originally Posted by hmtfb Yazıyı Oku
    Sayın Onurbey;
    Sayın meesut'un yorumuyla birlikte değerlendirirsek IPB'nin daha popüler değişken fonlara göre nispeten fon toplam değerinin biraz küçük olması mı bu hızlı değişime izin veriyor? Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.
    Sayın hmtfb,
    IPB'nin olayı küçük portföyden kaynaklanmıyor bence.
    Portföy yöneticileri bir kaç yerde IPB'yi serbest fon gibi yönetmek istiyoruz demişlerdi.Buna istinaden portföyümde bende %10 oranında tutuyorum.
    Saygılar.

8. Resmi tatillerde bir değişiklik veya açıklama yok sanırım. Şuradakine göre mi hareket etmeye devam öyleyse.

https://www.borsaistanbul.com/tr/say...-tatil-gunleri

Sayfa 171/1002 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •