Sayfa 131/580 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon
Arama sonucu : 4634 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: YATAS - Yataş

1.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Kardes önce dogru alıntı yapmayı ogren sonra cevap ver..
    Ne kadar boş ve gereksiz bir cevap.bu kadar önemli mı yani.yanlis alıntı yapinca cevap veremiyecekmiyiz.sadece şunu merak ediyorum eğer gerçekten bir yıllık karı fiyatladiysa neden hissedeyim onu anlamadım.

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Hissedesin

Mal sahipleri hissede tutsak kaldı çıksalar hisse allak bullak olcak.%20 anında düşer o yüzden ağır ağır çıkıyorlar .

SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by ssregitoss Yazıyı Oku
    Mal sahipleri hissede tutsak kaldı çıksalar hisse allak bullak olcak.%20 anında düşer o yüzden ağır ağır çıkıyorlar .

SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben sende tutuklu kaldim.....

Unhappy

kağıdı rezil rusva ettiler endeks yükselirken düşen kağıt endeks düşmeye başlayınca ilk başda düşmeye başladı

6. Gunaydinlar ortaklar. Genel kuruldan bisey bekleniyormu kar dağıtım politikasi konusulacaklar arasında fakat temettu dagitma gibi bir planlari olacağını sanmiyorum bu kadar yatırım planı varken.arsa ile ilgili yapılacak biseyler aciklanabilir mi

7. Genel kurulda inşallah iyi bir şey çıkar ama dediğiniz gibi temettü olmayacak hisse geri alimi açıklanabilir bana göre önemli çünkü yönetim kurulunda her fiyattan alım yapılabilir kararı alındı ve genel kurula sunulacak dendi.Arsalari hakkında bilgisi olan varsa onlarda bilgilendirir se sevinirim

8. Teşekkürler . aslinda amacim 5 sene sonraki hedefleri 2 milyar lira ciro yakalanana kadar burada kalmak. 2 milyar ciro ile yüzde 8-10 kar marji olsa gayet yeterli benim icin.İnsallah planlar gerçekleşir. günlük fiyatlara cok takilmamak gerek diye düşünüyorum.

Sayfa 131/580 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •