Sayfa 315/997 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    şaka sanmayın zaytung haberi diye bakmayın düpedüz gerçek
    yakında haberlerde coronayı gözaltına aldık yaptıklarının hesabını bağımsız yargı önünde verecek diye haber görürseniz bi yerleriniz tavana vurmasın
    Kamuda çalışan memur ve işçiler soruşturma ve ceza korkusu ile hastalıklarını ve temas ettikleri kişileri gizlemezler mi bu durumda?
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

Alıntı Originally Posted by aokan1973 Yazıyı Oku
    Kamuda çalışan memur ve işçiler soruşturma ve ceza korkusu ile hastalıklarını ve temas ettikleri kişileri gizlemezler mi bu durumda?
    onu anlayacak beyni olan tek yönetici atamadılar memlekette
    bir halt olacağı yok.

3. Bu SPK yatırımcıyı koruyor gözüküyorya . arkadaş bu kadar halka arzla piyasayı ne boguyorsun piyasada para kalmadı zaten yabancı çıkıyor anlamak zor.

4.  Alıntı Originally Posted by Force Yazıyı Oku
    Bu SPK yatırımcıyı koruyor gözüküyorya . arkadaş bu kadar halka arzla piyasayı ne boguyorsun piyasada para kalmadı zaten yabancı çıkıyor anlamak zor.
    halka arz furyasının da suyu çıktı zaten. turex quagr mtrks üçlüsünden son hiçbirisine katılmadım. dediğiniz gibi piyasada para yok zaten bunlar da patronların cebi dolsun diye piyasanın suyunu çıkarıyorlar

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bıst de 1393 yaklaşınca satışlar geliyor , bu bölge geçilirse 1424 bölgesi yeni hedef olacak.
    Yalnız bu bölge geçilemezse ilk etap 1378 bölgesine geri çekilme beklerim.
    Teknik olarak dün o bölge üzerinde kalıcı olamamıştı.
    Yonca günlük 7.12 altı kapanışlarda 6.90 çekilme bölgesi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    hisse senedi işlemleri için ZİRAAT YATIRIMA geçeyim diyorum.KOMİSYON biraz fazla ama yılda 2-3 kere işlem yapacağımdan sorun değil.

güvenlik ve istediğin anda havale ile döviz almak vs. kolay gibi.

hareketli günlerde ulaşımda sıkıntı oluyor mu acaba...yok bakım,arıza vs. gibi?

7. Bu hafta ekrana neyim bakmaya gerek yok. Vade sonu. Haftaya yeni vadeyle beraber gömçürmeye başlar. Ben yuvarlanacam bayır aşağa çimenlerin üzerinde hava 25 derece.

8.  Alıntı Originally Posted by Yatirmci Yazıyı Oku
    halka arz furyasının da suyu çıktı zaten. turex quagr mtrks üçlüsünden son hiçbirisine katılmadım. dediğiniz gibi piyasada para yok zaten bunlar da patronların cebi dolsun diye piyasanın suyunu çıkarıyorlar
    keşke katılsaymışın, üçü de çözülene kadar %100 prim yaptı, insan bedava parayı nasıl reddeder, anlamak imkansız

düşük montanlı arzların başarısı bi gösterge değil, son enerji şirketlerinin başarılı olacağını zannetmiyorum, gwind ilk günden çözüldü zaten.. ziraat gyo'da varlık fonunun destek atması lazım, artıda tutması gerekir arz fiyatına göre

Sayfa 315/997 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •