Sayfa 316/997 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. Bi şirket zarar ediyorsa genelde zarar etmeye devam eder

Zarar eden şirketler de genelde Bedelli ile
    Yatırımcıdan para toplar. İlla ki fiyat hareketi ile ağlarına düşüp takılanlar her daim olur.Pazarlayan her daim olur.

Bir kere Bedelli yapan , hep yapar.
    Bedelli ile borç kapatıcam, söz veriyorum durumu düzelticem diyen çok şirket olur lakin ben daha düzelten pek görmedim..

Sırf borsa kotundan atılmamak için de 5 yıl da bir Dümenden kar gösterirler. Çünkü sanırım kural gereği 5 ya da 6 yıl üst üste zarar eden şirketler Borsa kotundan atılıyor..

Zarar, küçülme, Bedelli.. Zarar, küçülme, Bedelli.. genelde döngü bu şekildedir. Finalde de çoğu iflas eder, Borsa kotundan çıkar. Verdiğiniz paralar, rüçhanlar, vs derken , bir de umut bağladığınız yıllar gider...

Bu yüzden, kar eden , büyüyen şirketlerin dışına çıkmayın.

Bu yüzden, Spk nın devletimizin kanun vs ile borsa şirketlerine Bedelli işini yasak etmesi lazım..Bedelli yi literatürden çıkartmamız elzem.

Borsamızda sadece, kar eden, büyüyen
    Güçlü şirketleri, Bilanço disiplinli şirketleri görmeliyiz.
    Aslında kalkınmanın temeli , Güçlü Şirket hisse pay Borsasından geçer..

Yatırım tavsiyesi değildir.

Ziraat GYO halka arz oluyor. Talep toplama 28.04.2021-30.04.2021 arası.
    Fiyat 1,60
    Güzel olan şu: Fiyat garantisi var. Zarar etme ihtimali yok.
    33 gün hisseyi tutarsan 1,63’den geri alma taahhüdü var. % 17 mevduat faizine denk geliyor.
    Bence kaçmaz bu fırsat.
    İlk yükselişte satsan bile bereket versin.

3. haziran vade spotun 15 puan üstünde işlem görüyor, halbuki 2 aylık faiz farkı - temettüler ile olması gereken 40 puan gibi

pozisyonları taşıyalım, ondan sonra piyasanın beline indirecem beyzbol sopasını mı demek istiyor pala? anlamadım

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ziraat GYO halka arz oluyor. Talep toplama 28.04.2021-30.04.2021 arası.
    Fiyat 1,60
    Güzel olan şu: Fiyat garantisi var. Zarar etme ihtimali yok.
    33 gün hisseyi tutarsan 1,63’den geri alma taahhüdü var. % 17 mevduat faizine denk geliyor.
    Bence kaçmaz bu fırsat.
    İlk yükselişte satsan bile bereket versin.
    Oransal yalnız.. Bağladığın paranın anca yüzde 5 ine hisse verir.. Geri kalanı hapis.. Repo faizi işletir.. Büyük kayıp... Böyle gereksiz şirketlerde paranızı çarcur etmeyin.. Oraya bağlıcanız parayla ayda net yüzde 2 getiri siz rahatlıkla o parayı çalıştırırsınız..
    OMAHALI

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Oransal yalnız.. Bağladığın paranın anca yüzde 5 ine hisse verir.. Geri kalanı hapis.. Repo faizi işletir.. Büyük kayıp... Böyle gereksiz şirketlerde paranızı çarcur etmeyin.. Oraya bağlıcanız parayla ayda net yüzde 2 getiri siz rahatlıkla o parayı çalıştırırsınız..
    Oransal da olsa gelenden karı alır çıkarım.

6.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    cahil cahil yorum yapmayalım lütfen, halka arzdan %5 hisse verdilerse kalan 95 ertesi gün hesaba iade olur, en fazla 1-2 gün blokede kalır, bir ay parayı bağladığını nerden uyduruyosun ?

7. Bedelli soygununa birileri dur demeli artık

Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    cahil cahil yorum yapmayalım lütfen, halka arzdan %5 hisse verdilerse kalan 95 ertesi gün hesaba iade olur, en fazla 1-2 gün blokede kalır, bir ay parayı bağladığını nerden uyduruyosun ?
    Ben yazmayım dedim, siz yazmışsınız.
    Kendisinde bilgi eksikliği olduğu belli.

Sayfa 316/997 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •