Sayfa 91/135 ÝlkÝlk ... 41818990919293101 ... SonSon
Arama sonucu : 1073 madde; 721 - 728 arasý.

Konu: AGHOL - AG Anadolu Grubu HOLDÝNG A.Þ.

1.  Alýntý Originally Posted by murat toprak Yazýyý Oku
    Profesyonel mi? Bir kaðýt 10 sene öncesinin deðerinin altýnda mý olur? Bu nasýl profesyonellik? Ne kaðýtlar nereden nerelere geldi? Koç holdingin her bir hisesesi neydi ne oldu? Aghol speði tam bir çapsýz bence
    Bunca yýl baskýlamak her babayiðidin harcý deðil bence...Bizim için spek çapsýz çok doðru...Ama spek kime hizmet ediyorsa onlar için tam çaplý......Hala dolar bazýnda halka arzýna yakýn fiyatlarda...(Ya o zamanlar çok çok pahalýydý...Ya þimdi çok çok ucuz...)...Yani tam tamýna 21 sene önceki fiyatlarda...Hani halka arzda sadece YAZIC Holding idi...Þimdi 3 þirket 1 arada paketlenmiþ......Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...

2. 50000$ lik alim yapma karari aldim
    Bugun 7500$ lik alým ile aranýzdayim

3.  Alýntý Originally Posted by miami Yazýyý Oku
    50000$ lik alim yapma karari aldim
    Bugun 7500$ lik alým ile aranýzdayim
    Umarým ayaðýnýz uðurlu gelir...Hoþ geldiniz...AGHOL yatýrýmcýsý olmak "çelik gibi sinire" sahip olmak demek...Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...

4.  Alýntý Originally Posted by roark Yazýyý Oku
    Umarým ayaðýnýz uðurlu gelir...Hoþ geldiniz...AGHOL yatýrýmcýsý olmak "çelik gibi sinire" sahip olmak demek...Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
    Teþekkürler..
    2 sene once 9.8 fiyatlardan alýp elimde tutmayi becerememistim.
    Düþmeye devam ederse alimlara devam edicem...

5. Avucum kaþýnýyordu. yerimde duramadým. Baktým tuncay geri alým yapmýyor, ben de uzun süredir ayrý düþtüðüm AGhol hisselerinde geri alým yaptým.

6.  Alýntý Originally Posted by emekli2 Yazýyý Oku
    Avucum kaþýnýyordu. yerimde duramadým. Baktým tuncay geri alým yapmýyor, ben de uzun süredir ayrý düþtüðüm AGhol hisselerinde geri alým yaptým.
    Patronlarýn kendisi almaz kanaatimce...Gömlekçileri alýr......Bu arada tekrar hoþ geldiniz Sn.Emekli2...Bol kazançlar dilerim...Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...

7. ag 2 iþtiraki finansllarý açýkladý inanýlmaz kar eldeetmiþler nad önemli
    koçun tek iþtiraki ford 2 küsür milyar kar elde etmiþ tofaþ arçelik tat vs daha gelmedim þu nad mevzunu býrakýn ag holding diye türk dil kurumunda arama yaptýðýnýzda cevap olarak bal yapmayan verimsiz zombi þirketler topluluðu diye cevap çýkýyor , koç enerji firmasý var entek o bile kar yapýyor bu sene 700 mw satýlalmaya giriþmiþ
    ferrari ile þahin karþýlaþtýrýlmaz bu stokolm sendromunu býrakýn ne zaman migros 500 milyon temettü efes bira 150 milyon dolar kar gelir ag hak ettiði yere gider yoksa çok zor eninde sonunda bankalar ferit þahenk ve yýldýz gibi ag hol zorlamaya baþlarlar
    zombilerden kurtulmalý
    otomotiv kia kalmalý rent brakýlmalý 2300 araba ile rent mi yapýlýr benim danýþmanlýk yaptýðým þirkette bile çok daha fazla
    enerji çýkmalý özellikle paravani diðeri zaten batmýþ
    adel ýsýzu vs satýlmalý sadece bira kola migros kia togg bide etap
    þiþman adam gibi holding içi boþ genel kurullara katýlýn soru sorun þerh düþün

"STEAG Rüzgar Süloðlu Enerji Üretim ve Ticaret A.Þ. ve STEAG Turkey Enerji Yatýrýmlarý ve Hizmetleri A.Þ.’nin tek kontrolünün Entek Elektrik Üretimi A.Þ. tarafýndan devralýnmasý iþlemine izin verildi." benimde ilk iþ deneyimimim; steag sahip olduðu su gözü termik santralinde gama tekfen de çalýþtým okul bitti 1 hafta sonra çalýþmaya baþladým daha 20 yaþýndaydým 3 sene adana da kaldým anýsý büyük
    https://www.steag-turkey.com/tr/

KOÇ VARKEN DÝÐERLERÝ MAALESEF HÝKAYE TEK TUTAN TÜPRAÞ BU SENEDE ZARAR EDECEK SENEYE TÜPRALTA TOPARLAR HER SENE AG PÝYASA DEÐERÝNÝN 2 KATINDAN FAZLA KAR AÇIKLIYOR AG ÝSKONTO YOK AMA KOÇ TA FAZLASIYLA VAR

dediðim gibi genel kuurllara katýlýn þirketler niye zarar ediyor niye satýlmýyor niye biraya yüksek yatýrým yapýlýyor tuborg kar rekoru kýrarken efes türkiye nasýl kafa kafaya bilanço açýklýyor etap bedelliyi sorun

8. Daha mc donalsý satamadý 1.5 senedir anlaþtýgý halde. Adeli þunu bunu satmasý 15 sene sürer bunlarýn. Adamlarýn keyfi yerinde bence

Sayfa 91/135 ÝlkÝlk ... 41818990919293101 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •