Sayfa 121/243 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon
Arama sonucu : 1943 madde; 961 - 968 arası.

Konu: Fx blıtz trade (dow gold usd bıtcoın)

KY olarak elimizdeki tek reel enstüman teknik analiz.

İnanır misiniz dün bunu düşündüm ben de

Birini dinlemiştim TV de. Diyordu ki faiz kararlarını piyasa asla es gecmez. Temeli sırf bu yönde bile kullansak kazaniriz. Teknik de varsa süper olur ozellikle bu kararlar sonrasındaki tradeler için.

Yazicam yine su an hiç müsait değilim.

Sevgiler

Yani bir enstrümanda işlem yapacan ama FED yakınlarındasin, FED görmekte fayda var her zaman.

Aklımı okuyorsunuz sanki
    Ben de fed ile cok baglanti kuramamistim vadeli ve spot hareketlerinin yorumlanmasini. Dediğiniz gibi olay görmekte fayda vara cikiyor

Yine guzel bir yorum bilancolar ile alakalı. Çok tesekkur ederim ufkumu açtınız barları dile getirerek
    Bu şekilde de bakıcam artik.
    Sırlar üzerinde calışıldıkça bir bir açılıyor sanki.

Usdjpy 108.85 maliyetli azıcık pozisyonlari 109 dan verdim sıkıldım. Eurusd den daha hantal bir parite varsa usdjpy.

Düşmüyor ki toplayayım. Çıkmıyor satayim

108.95 den kapatmıştım düzeltiyorum.

5. siz yine de çok fazla dikkate kaale almayın beni.larını
    4-5 senelik çalişirken yapilan zarari
    evde kalip ekranda olup 7-8 ayda %90 ini çikarip (ki çalişirken 4-5 senede hiçbişiy bilmiyormuşum 7-8 ayda ne öğrendimse öğrendim )

ardından da ben bu işi biliyorum deyip hirs yapip kisa vadede ciddi prim alacağim derken yakınının sağlik sorunu nedeni ile piyasadan kopup 2-3 günde %90 in büyük kısmını geri veren biriyim

ama çok çalişiyorum başarı yüzdemi %85/90 lara çikardim şükür Rabbime..

ayrıca kimi tanidi isem piyasalarda çok iyi olan nedense hikayelerinde hep batiş olayları var...

ABD açilir piyasa hizlanır

canlida bişiy olsun bari/FTSE 6988,5 sell verdim birkaç dakika önce

sizlere hayirli ve bol kazançlar

Alıntı Originally Posted by Kurt73 Yazıyı Oku
    siz yine de çok fazla dikkate kaale almayın beni.larını
    4-5 senelik çalişirken yapilan zarari
    evde kalip ekranda olup 7-8 ayda %90 ini çikarip (ki çalişirken 4-5 senede hiçbişiy bilmiyormuşum 7-8 ayda ne öğrendimse öğrendim )

ardından da ben bu işi biliyorum deyip hirs yapip kisa vadede ciddi prim alacağim derken yakınının sağlik sorunu nedeni ile piyasadan kopup 2-3 günde %90 in büyük kısmını geri veren biriyim

ama çok çalişiyorum başarı yüzdemi %85/90 lara çikardim şükür Rabbime..

ayrıca kimi tanidi isem piyasalarda çok iyi olan nedense hikayelerinde hep batiş olayları var...

ABD açilir piyasa hizlanır

canlida bişiy olsun bari/FTSE 6988,5 sell verdim birkaç dakika önce

sizlere hayirli ve bol kazançlar
    Cok gecmis olsun. Para kazanılır yine sağlık daha önemli.
    Ben islemlerimde kimseden etkilenmem rahat olun
    Yazın arada.

Kayiplariniz kazanc olarak size geri dönmüş. İlla bedel ödemek gerekiyor basari için. Allah kimsenin emegini zayi etmez. Kendisi bizzat söylüyor. Bu benim içimi cok rahatlatır.

Cok sevindim sizin adınıza. Onemli olan istikrar.

Insallah duygusal bir boşluğuma gelip ben de batmam. Kendime hiç güvenmiyorum bu açıdan. Gemileri yakan bir ruh halim var boşluğa dusunce. Ama batmamak için ciddi onlemler aldim az para ile oynamak gibi.

Başarınız ve kazançlarınız daim olsun inşallah.

Sevgiler

7. Totalde 1,5 sene boyunca yönettiğim orta ölçekli account büyüyünce oradan bana gelen tüm zararimdan daha fazla.

Emanet olunca dalganın dibine kadar indim hep.

Sorun yok o açidan.

Bir de canlı pozisyon yazmak zorunda değilsiniz. Burası fikir alisverisi yapilan bir platform. Canli yazmak insanı kasar. Baski altına sokmasin kimse kendini. Beklentinizi söylemeniz de yeter Hatta ona bile gerek yok muhabbet amaçlı da yazabilirsiniz..

Herkes için gecerli

Sayfa 121/243 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •