Sayfa 93/1002 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 737 - 744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Günün tespiti olsun bu da;

Yalnız bilimciler deyip hedef şaşırtmış..

https://www.bodrumtime.net/2018/08/2...luk-bilancosu/
    24 Ağustos 2018

2. Sazan olmayalım.

İlginç;

Avrupa daha az yardım taahhüdünde bulundu ve yılın ilk üç ayını sözde çift dip durgunluğunun ikinci aşamasında geçirdi; bu, Cuma günü Euro bölgesi ekonomisinin% 0,6 küçüldüğünü gösteren resmi bir tahminle doğrulandı.

Haber ABD'nin, büyümeyi hızlandırmak için yaptığı önemli hükümet harcamaları sayesinde ekonomisinin aynı dönemde% 1,6 büyüdüğünü açıklamasından bir gün sonra geldi.

Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki ekonomik toparlanmanın ters hızı, toplumlarını yönlendiren değerleri ve yapılarındaki temel farklılıkları yansıtıyor.

Amerikan ekonomisi, işsizlik yaşandığında insanları sağlık sigortası poliçelerinden sık sık ayırdığından, risk ve getirileri uç noktalara kadar uzanabilen ve başarısızlık halinde genellikle felakete evrilen bir eşitsizlik üzerine kuruludur.

Avrupa ise, sosyal demokrasinin göreceli bir kalesi olmaya devam ediyor, buradaki daha yüksek vergi seviyeleri, ulusal sağlık hizmetleri sistemlerini ve işlerini kaybedenlere otomatik olarak yardım eden programları finanse ediyor.

Kısacası, Amerika Birleşik Devletleri ekonomik büyümeye ve bir şeyler ters giderse acil yardım enjeksiyonlarına çok daha bağımlıyken, Avrupa ülkeleri genellikle oynaklığı sınırlamaya çalışıyor. Bu kısmen, Amerikan siyasi sisteminin neden daha büyük teşvik harcamalarını dağıtmak için daha hızlı harekete geçtiğini açıklıyor: çünkü bunu yapmamanın sonuçları Amerika Birleşik Devletleri'nde çok daha acı verici.

DNB Markets ekonomisti Bayan Haugland, "Avrupa'nın daha fazla sigorta programı var" dedi. "O kadar sert düşmüyorsun, ama o kadar da hızlı zıplamıyorsun."

https://goodwordnews.com/recession-i...u-s-expansion/

Alıntı Originally Posted by nihavent Yazıyı Oku
    Resim geçmiş tarihli enteresan..11 bin beğeni, ve altındaki tweetlerde hiç böyle bir tespit görmeyince, sazanladım evet..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Medya da bol bol, Korona virüsü, sokağa çıkama yasaklarında tekel bayilerinin içki satışı yasak mı, serbest mi haberine yer veriliyor...
    Yahu; İstanbul/ Kağıthane bölgesinde Tabelasında kuruyemiş/tekel/ gıda /şarküteri /market yazan dukkanlar ,ilk yasaklar başladığı günden buyana hiçbir zaman kapalı olmadı ve değilki.. Çünkü kendi gözlerimle görüyorum..
    Polisler kavşaklarda ve belirli noktalarda nöbet tutuyor,yoldan geçen araçları arada kontrol ediyor,Tekel ürünleri satan yerlere hiçbir şey demiyorlar..
    Yasak masak işi, fasa fiso..

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Resim geçmiş tarihli enteresan..11 bin beğeni, ve altındaki tweetlerde hiç böyle bir tespit görmeyince, sazanladım evet..
    11 bin kişinin çoğunluğunun kafası harmandır.

https://www.youtube.com/watch?v=DNHg...hannel=Grafson

Tam kapanmada alkol yasağının yerinde olduğunu savunan Eski Ayasofya Camii baş imamı ve Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi hocası Prof. Dr Mehmet Boynukalın, gelen tepkilere yanıt vererek; "Merak etmeyin ey güruh, haram ettiğiniz vergilerinizden bana düşen hisseden hepinize kaliteli pamuk aldım, artık helal edersiniz, ne yapayım" dedi. Bu sözler sonrası çokça tepki alan Boynukalın, Twitter hesabını kapattı.

Karar anına geldik..impulse mu, diyagonal mi, double zigzag mı belli olacak...bugünkü eksik senaryolardan diyagonal aşağıda...YTD

Zirveyi geçerse impulse, döner de kırmızı A yı geçerse ya double zigzag ya da diyagonal...demektir. Asıl 8.48 den düşüş dalgasını çözemediğimizden alternatifleri azaltamıyoruz..

Sayfa 93/1002 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •