Sayfa 321/1002 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Baba şirketler raporları babalar gibi açıklıyor ,amaç ne ?İş güzarlık mı yapmış oluyorlar ?Ayrıca ne alaka?
    En son babalar duyar.

Mantığıyla itnelik

Bu dijital çağda

Evden çalışma ortamında buluttan 24 saat verilere erişilmesine rağmen.

Onlar biliyor.

Bizler bilmeden işlem yapalım.

Karanlık odalar ve 15 dk geçikmeli artı işlem yapacak küçük yatırımcı para veremiyorsa bilmeden rakamları alacak malı.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

İcisleri bakanlığı : Tam kapanma dönemi içerisinde 3 Mayıs ile 15 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan emekli maaş ve ikramiyeleri ile diğer maaş/aylık/ücret ödemeleri; Türkiye Bankalar Birliği tarafından açıklanacak takvim ve sürelere uyulmak, TC Kimlik numarası veya diğer usullere göre açıklanacak olan takvim ve süreler içerisinde kendi grubuna denk gelen sürede kullanmak, maaş ödemesinin yapılacağı bankanın ikametine en yakın şubesine gidip gelmek, güzergah ve zaman kuralına uygun davranmak kaydıyla, banka şubeleri ve ATM'lere gidiş-gelişleri sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

4. "Vatana en büyük ihanet cehalettir"

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Günaydın kafe , iyi haftalar

Ziraat GYO halka arz büyüklüğü 1,88 milyar TL olarak gerçekleşti. Halka arzda toplam 277.511 başvuru sayısı ile 3.125.194.547 adet pay talep edildi

Ziraat GYO halka arzında Yurt İçi Bireysel Yatırımcılar’a ayrılan tahsisat tutarının 2,63 katı, Ziraat Finans Grubu Çalışanlarına ayrılan tahsisat tutarının 2,50 katı ve Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılar’a ayrılan tahsisat tutarının da 2,80 katı talep geldi

günaydın arkadaşlar

https://tr.investing.com/news/forex-...-ckard-2130800

Uluslararası Finans Enstitüsü, dolar/TL "adil değer" tahminini 7,50'den 9,50'ye çıkardı
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Sayfa 321/1002 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •