Sayfa 379/997 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: Viop XXXIII

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Günaydın millet hayırlı haftalar. Vurduğunuz gol olsun.

Bugün Tüfe var zaar. 0.50-0.70 arası birşey gelir zannımca. Tüfe toto.Geçen Mayıs 1.36 imiş. Yıllık enflasyon düşüşe geçmeye başlar. Başlamalı ki faizleri indireceğiz. Yoksa nasıl iner aga faizler
    1.31 ila 1.69 arası bekliyorum tuik çoğunu gizlesede fazla düşüremez
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Günaydın millet hayırlı haftalar. Vurduğunuz gol olsun.

Bugün Tüfe var zaar. 0.50-0.70 arası birşey gelir zannımca. Tüfe toto.Geçen Mayıs 1.36 imiş. Yıllık enflasyon düşüşe geçmeye başlar. Başlamalı ki faizleri indireceğiz. Yoksa nasıl iner aga faizler
    haziran görüşmesine kadar faizler inmez, o görüşme olursa bi ihtimal belki..
    ben olacağını düşünmüyorum bunu da ifade ettikten sonra tüfe için olması gereken değer : 5 ; açıklanacak olan : 1.2 / 1.5 arası bi yer..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Alıntı Originally Posted by Hulk_Yesil Yazıyı Oku
    Tüm batik dediğiniz hadise 80 milyar dolar etmiyor la.

Hahahaha

Adam her ay 2 trilyon dolar basip dağıtıyor

Ahahahhahahhaha
    Birinde matbaa var birinde kasayı sıfırlamak için bile 64 milyar lazım
    bir halt olacağı yok.

bu arada ;
    ukraynanın 3. seviye orta düzey gelire sahip olan vatandaşlarını otele toplayıp parti martı yapmışlar onu izledim sabah sabah tüm moral motivasyon çöktü mk..
    mal gibi ahıra kapandık bitli turist şhowu izliyoruz.. neymiş tam gapanmaymış..

5. Değerli Müşterimiz, 1 Haziran 2021 itibariyle Ek Hesap'ınız için; faiz oranının aylık % 1.98, gecikme faiz oranının ise aylık % 2.28 olarak uygulanacağını bilgilerinize sunarız.
    Bu arada bankalar faiz artırımına gitmiş.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Birinde matbaa var birinde kasayı sıfırlamak için bile 64 milyar lazım
    Neden doğalgaz rezervleri mız rezerv değil mi hahahaha öyle demişti eski bakan Instagram da.

faiz falan indiremez o yeni şafak gazetesi yazarı..çok biliyorsa buyursun 500 baz puan indirsin , köşe yazarlığı yaptığı yerden üfürmeye benzemez mb yönetmek..
    halkbank mevzusunda arıza çıkarsa tutar 500 / 750 daha arttırır..

8.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    bu arada ;
    ukraynanın 3. seviye orta düzey gelire sahip olan vatandaşlarını otele toplayıp parti martı yapmışlar onu izledim sabah sabah tüm moral motivasyon çöktü mk..
    mal gibi ahıra kapandık bitli turist şhowu izliyoruz.. neymiş tam gapanmaymış..
    Bu olay yıllardır hiç değişmedi. Yabancı çapulcu Rus turistlere değer verip kendi halkımıza değer vermeme pandemi öncesi de böyleydi. Kaldığım otellerde hep bunu gördüm. Halbuki adamlar bizim yarı fiyatımıza konakliyorlardi 3-4 yıldır oteller yerine kendime apart çözümler üretiyorum. Onlara verdiğiniz değeri kendi halkınıza da verin..

Sayfa 379/997 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •