Originally Posted by Webster Fuatim sen tlman dediginde 33 du 23 leri gordu sen dedikten sonra 🤭🤭🤭 Heee ayni benim link gibi Kızmayın üstadım , hep siz mi bileceksiniz bu kez de ben bildim 😋😋 😬😬 Düşündüm... Bir emirerinin yeri , kumandanının yanıdır.
kadife komple çıktın mı üstad? neden yükselmedi bugün bu kağıt..
Originally Posted by myfinans Aynen öyle. Al bakma, sonra bekle zarar çıksın. Sabah bir bakıyorum, öğlen ikinci bakış, birde kapanışta bakıyorum. Tabi olmuyor böyle.. Ama suç sizde Verdiniz kürsü kurma işini bana Başımı kaşıyacak vaktim kalmıyor. Çok yoğun bir iş bu kürsü işi. Kursu isini sizden almasina aliriz daaa Sizi gorevden alirsak dolar patlar diye korkuyorum
Originally Posted by Fuat Soylu Kızmayın üstadım , hep siz mi bileceksiniz bu kez de ben bildim 😋😋 😬😬 Düşündüm... Bir emirerinin yeri , kumandanının yanıdır. Aferim fuatim iyi dusunmussun Kalabilirsin
Originally Posted by Fuat Soylu kadife komple çıktın mı üstad? neden yükselmedi bugün bu kağıt.. Yarisi duruyor Neden cikmadimi Tahtaci oc Baska aciklamasi yok
Originally Posted by Webster Kursu isini sizden almasina aliriz daaa Sizi gorevden alirsak dolar patlar diye korkuyorum 9,50 yolu açık gibi. https://www.bloomberght.com/iif-turk...stirdi-2279588
Herkese merhaba Nasılsınız ahali durumlar nasıl
Originally Posted by Foçabeyi Cuma aldım demiştim mübarek nasıl zarar ediyorsun acaba +%5'teyken!? Ironi yapıyor.Başşak geçiyor senle.
Forum Rules
Yer İmleri