Sayfa 833/1013 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 6,657 - 6,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. off dxy offffff yediniz len gene koca günü fed günü kaç kere şahit oldum şu hareketede yani yellen şimdi bugünkü veriler kötü geldi faiz arttırmıyoruzmu diyecek yahu bugün dolar lehine kısada ne kadar stop varsa temizledi şerrolar gene ama yapılarıda bozdular.
    Euusd de yeni tepe
    Dxy yeni dip 3-4 haftalık 0-1-2 ler hiç oldu gitti
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Ehhh 3.50 nin altına geldi..

3.53 direnç idi
    3.50 daha baba direnç.
    1-2 günde geçti geçti tuzak olarak adlandırırız yoksa daha da aşşa süzülür..

Almıyorlar..

Bu kadar basit..

Alsalar fiyat belli eder..

Daha da derin analize gerek yok şu anda..
    gund sen alırsan 3.30'u görürüz yakında belki.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

3.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    KGF'DEKİ KRİTİK FARK
    KGF sistemine göre, bankalar teminatı zayıf şirketlere istedikleri krediyi veriyor, bu kredinin yüzde 85 ila yüzde 100'üne de KGF aracılığıyla Hazine kefil oluyor. Eğer KGF aracılığıyla verilen kredi geri dönmez de batarsa banka parasının yaklaşık yüzde 85'ini devletin hazinesinden tahsil ediyor.
    Bankalar bir firmaya kredi verdiğinde, o kredinin geri dönüp dönmemesiyle ilgili tüm riski de üstlenmiş oluyor. Kredi battığı taktirde banka da o kadar para kaybediyor. Aynı banka aynı krediyi KGF aracılığıyla verdiğinde ise, riskin yüzde 85 ila yüzde 100'ünü Hazine üstleniyor. Kredi batarsa banka parasını Hazine'den alıyor, Hazine de zararı halkın bütçesinden tahsil ediyor.
    Bu konuda daha önceki gönderilerimde forumda mutabık kalmıştık ama tekrarlamak isterim.

diyelim ki tüm kredilerde ortalama KGF kefalet oranı %88 oldu, (%85 %100 %90 hepsinin ortalamasını aldığımızda)

Devletin kefalet garantisi tüm KGF kredilerinin %6.74 ü kadar (%7 den biraz düşük, geçmiş yazımda açıklaması var)

Bu durumda hazinenin garanti ettiği miktar= Toplam Kredi x 0.88 x 0.0674 = 0.059 yani tüm kredilerin %5.9 u batarsa bu kadarını devlet karşılayacak.

Daha önceki gönderilerimde yasal mevzuatın linkini paylaşmıştım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    gund sen alırsan 3.30'u görürüz yakında belki.
    Happy durumlar ciddi..

yüzde 25 de bile sağlam zarar yazacaz..
    Birde bunun bekleme maliyeti söz konusu..

3.65 üzeri maliyeti olana allah sabır versin..

Kasım mart arasında al al al al yapanların sesi soluğu kesildi hakikaten..

Ucundan bulaştık zarar büyük..Komple 3.75 den alan adam yüzde 5 zarada yüzde 6 da fırsat maliyeti nerede ise yüzde 10-11 içeride..
    Daha da ne kadar düşer ne kadar sürer belli değil..
    1 sene daha böyle giderse zarar kol gibi olur..

2001 i örnek olarak verdim idi..

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Happy durumlar ciddi..

yüzde 25 de bile sağlam zarar yazacaz..
    Birde bunun bekleme maliyeti söz konusu..

3.65 üzeri maliyeti olana allah sabır versin..

Kasım mart arasında al al al al yapanların sesi soluğu kesildi hakikaten..

Ucundan bulaştık zarar büyük..Komple 3.75 den alan adam yüzde 5 zarada yüzde 6 da fırsat maliyeti nerede ise yüzde 10-11 içeride..
    Daha da ne kadar düşer ne kadar sürer belli değil..
    1 sene daha böyle giderse zarar kol gibi olur..

2001 i örnek olarak verdim idi..
    Bence ciddi değil.
    Uçaklardaki paralar bitecek.
    Dolar yine baş verecek.
    Demedi deme.
    Sen zarar etmezsin telaş edip pozisyon kapama bence.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Sn. Vincente düzgün bir analizin varsa ortaya koy..Yoksa dolar düştüğünde ikide bir ortaya çıkmanın anlamı yok..(bunu daha öncede burada yazmıştım)

Merak etme dolar konusunda herkes herşeyin farkında..Kimseninde kimseye tavsiyesine ihtyaç yok..daha sen yoktun bütün bu ihtimaller yazıldı çizildi buralarda..

7.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku

off dxy offffff yediniz len gene koca günü fed günü kaç kere şahit oldum şu hareketede yani yellen şimdi bugünkü veriler kötü geldi faiz arttırmıyoruzmu diyecek yahu bugün dolar lehine kısada ne kadar stop varsa temizledi şerrolar gene ama yapılarıda bozdular.
    Euusd de yeni tepe
    Dxy yeni dip 3-4 haftalık 0-1-2 ler hiç oldu gitti
    EU da sonlanan diyagonale bak. Aslında dolares içinde bir yol gösterici olabilir. Dolares 5. dalgayı yaptı/yapıyor. EU ışık tutabilir. Diyagonal değilse daha yolu var demektir.

Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    ... ramazan mübarek, ellerinden öperim bora amca. gülmekten başım agrıdı.
    Yeterki başka bir yeriniz agrımasın

Sayfa 833/1013 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •